Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am sanse la un grad?

Da, orice jucator are sansa la o anumita functie pe server-ul Yellow. Insa vei avea nevoie de un minim de ore jucate si de o cerere pentru functia de helper, respectiv lider.

Posted

Cine va fii owner? Sa stiu daca se merita sa ma apuc sau nu. Sa stiu in mare parte ce staff isi va forma!

Momentan nimeni nu a anuntat nimic legat de echipa administrativa. Sigur vom avea noutati in urmatoarele zile.

Posted

Unde gagesc acel link dat de shad0w?

O sa fie postat cu cateva zile inaintea deschiderii de catre el.

Posted

Bine baaaaa, helperii si adminii cum o sa ii alegi Shad0w?

Succes tuturor pe noul server (yellow.bugged.ro).

O să-i aleagă de pe restul serverelor, cu siguranță. (pentru început)

Posted

Cine va fii owner? Sa stiu daca se merita sa ma apuc sau nu. Sa stiu in mare parte ce staff isi va forma! 

Inca nu se stie, se va afla la deschidere sau dupa ceva timp.

Bine baaaaa, helperii si adminii cum o sa ii alegi Shad0w?

Succes tuturor pe noul server (yellow.bugged.ro).

La inceput se vor alege admini si helperi care vor sa se mute de pe Blue / Red / Green / Orange, dupa niste criterii alese de Tibi / Shadow, pentru a administra serverul pana ce se va forma stafful. Pentru cateva luni se vor alege helperi / lideri dupa trecutul de pe serverul de unde vii, cand o sa fie cazul se va lua doar din trecutul de pe Yellow.

Posted

=]] 3/3 scrie si acolo, stai chill

=]]]]]]]]]]]]]]]]]], usor bai, ca daca faceam evidentele nu faceai nimic, ai avut noroc cu brigada 20 euro ca au adus codul aici. Din 3 miscari ti-l scot pe Radu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp