Coso Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) @, userbar pentru yellow când? Pe panel este afişat cel de pe beta. Edited April 13, 2017 by Cosofret
Hebrew Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) De abia aștept, ne vedem acolo. Power yellowww 1 Day left apropo, cont vip=50 de lei donați, nu?Nu, de aproximativ 150 lei ai nevoie pentru cont VIP. Edited April 13, 2017 by Hebrew
Aloha Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pana la urma casele si bizz-urile se dau la giftbox sau nu?
ACAB. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pana la urma casele si bizz-urile se dau la giftbox sau nu? Da, se vor primi la Giftbox la fix doua saptamani de la deschiderea serverului.
Apex Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 @, userbar pentru yellow când? Pe panel este afişat cel de pe beta. Se vor face in zilele urmatoare. Pana la urma casele si bizz-urile se dau la giftbox sau nu? Da.
L0K3D. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Sa speram ca va fi spawn random si se va da licenta de condus pentru 5-10 ore pentru evitarea lagului la inceput.
santos. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Nivelul necesar ca sa aplici la o factiune o sa fie micsorat? De exemplu, la taxi de la 10 sa fie micsorat la 5 sau 7
Andr3yyy Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pai casele si bizz-urile le castigi la giftbox si daca playerii nu au level? sau poti castiga si daca ai lvl 3?
Excentriq. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Pai casele si bizz-urile le castigi la giftbox si daca playerii nu au level? sau poti castiga si daca ai lvl 3? Dc crezi ca se activeaza giftbox-ul dupa 2 sapt? Sa avem timp sa facem level.
Andr3yyy Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Dc crezi ca se activeaza giftbox-ul dupa 2 sapt? Sa avem timp sa facem level. ma gandeam ca giftbox-ul e activ atunci la deschidere
vL_BoYk. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Bai, quest-ul cu obiecte ascunse va fii activ de la inceput sau tot dupa 2 saptamani de la deschidere?
CrImA Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Bai, quest-ul cu obiecte ascunse va fii activ de la inceput sau tot dupa 2 saptamani de la deschidere? Questul se va activa de la inceput.
Mr.BroWn Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Cand va vad cu comentarii gen "Bugged l-a crescut pe Awake" imi vine sa ma dau cu capul de tavan de la atata prostie. Cand era Awake aici 4000/4000 si se laudau copii pe toate forumurile de SA-MP ca ei sunt cei mai smecheri de pe planeta. Acuma ca a plecat Awake nici 900 de playeri nu prindeti pe serverul principal, dar altminteri sa mai vorbesc de celelalte servere? Yellow-ul va fi 1000/1000 cateva zile apoi se goleste dupa ce vor alege staff-ul si membrii de factiuni si va deveni ca celelalte servere la numarul de playeri. Acum cateva luni comunitatea rivala a trecut printr-o "furtuna" datorita reclamei negative pe care o faceau "marii iutubari" de aici, dar nu uitati dragii mei :D Cu reclama voastra negativa ati transformat-o in reclama pozitiva pentru ei :). Zicea fondatorul rivalei acum un an "Awake o sa-si deschida server si o sa se p**e pe Bugged", ei bine, asta s-a intamplat acuma. Multumiti, dragii mei? Voi cand ati aflat asta l-ati injurat ca la usa cortului cum ca nu e adevarat. Fratilor, el e fondator de 8 ani, atat de prost il credeti p-asta? "iutubarii" sunt cu gura aurita, vorbesc doar sa se afle in treaba, manipuland opinia publica facand-o sa nu creada ce este adevarat. Inainte sa injurati, criticati la tot pasul, documentati-va putin, atata va cer, si veti vedea voi cum stau lucruruile. Acuma furtuna a plecat de pe rivala si a venit aici, o sa vedeti prin ce perioada grea veti trece voi fara dragul vostru 4000/4000 si numarul lipsa de jucatori. Ca dupa mintea voastra conteaza cantitatea, nu calitatea :) Nu prea cred ca mai are rost sa ma lungesc cu acest comentariu, fiecare joaca unde vrea si unde ii place cel mai mult, dar ganditi-va putin la cuvintele pe care vi le-am zis aici. Am jucat si eu o perioada la voi, in 2015, de atunci pana azi nimic nu s-a schimbat pe servere. Am jucat in mafie, puteti verifica profilul, am luat ban pentru "conhost.exe", fiind un proces al Windows-ului, fac cerere un-ban, Tibi considera ca este cod, si uite asa, cariera mea aici s-a terminat. Joc pe rivala, in 2 ani de zile, am reusit sa fac ce nu am reusit sa fac eu aici pe Bugged. Probabil nu am aflat secretul Bugged-ului, probabil voi juca pe Yellow sa vad cum este atmosfera de aici insa voi vedea eu. Ganditi-va putin in ce situatie se afla serverele acuma si apoi comentati ;) P.S: e un forum liber, am dreptul de a-mi exprima opinia intr-un mod negativ sau pozitiv. Depinde in ce perspectiva va uitati.
Recommended Posts