bNkSs Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 (edited) ★ Nume real: Ma numesc Mihai. ★ Nickname pe server: KARRi ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/KARRi ★ Varsta reala: Detin varsta de 15 ani. ★ Realizari pe server: Una din realizarile mele este sa intru in Paramedic LV. Am cunoscut foarte multe persoane care m-au ajutat de-a lungul timpului. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Imi plac filmele, iesitul in oras si animalele. Ador sa-mi fac prieteni noi si sa ma inteleg bine cu toti. ★ Pe cine cunosti din clan?: Tony47, KillaFonic, xD3nzo, K1remus, Bloodyman. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac un FH bun si sa ajung poate in factiunea hitman. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp): http://imgur.com/a/DfdKY ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan foarte respectat pe server si mereu am amirat o manegeriere a unui clan bun care a ajuns deja la un nivel inalt pe server. Edited March 28, 2017 by KARRi
Dexter CM Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Pana la incarcarea dovezi cu factiunile recente sunt neutru, nu se vede nimic.
xD3nzo Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Meriti un mare PRO, esti un om foarte de treaba si resectuos.
LHT Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 Imi pare rau insa ai rank prea mic pentru cerintele clanului nostru si nu ai FH. Revino in cateva saptamani cu o aplicatie si vei primi pro.
Valentin Miclaru Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 nu ai fh dar sa zicem ca meriti o sansa.
bNkSs Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 Pana la incarcarea dovezi cu factiunile recente sunt neutru, nu se vede nimic. Daca te refereai la sanctiunile recente atunci incearca acum, am pus un alt link.
KillaNVm Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Imi pare rau insa ai rank prea mic pentru cerintele clanului nostru si nu ai FH. Revino in cateva saptamani cu o aplicatie si vei primi pro. Are level 20. In regulament scrie minim level 20 sau rank 4.
Shawy1 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 (edited) Ai un PRO si de la mine! Acum astepti sa inchida cineva aplicatia si poti sa ma contactezi pe mine sau pe alti co-lideri / lider pentru [/cinvite]. Edited March 28, 2017 by Shawy1
Recommended Posts