HaZoN Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 cica se rezolva de la sine, nici mie nu imi merge, locuiesc in italia, si da, da cineva in 0ping si le pica externul nu se rezolva de la sine daca il tin astia jos nu mai pupam samp noi, frumos. Quote
Decath Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 cica se rezolva de la sine, nici mie nu imi merge, locuiesc in italia, si da, da cineva in 0ping si le pica externul nu se rezolva de la sine daca il tin astia jos nu mai pupam samp noi, frumos. Eu zic sa faceti tikete poate shad0w ñu stie de asta. Quote
HaZoN Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Eu zic sa faceti tikete poate shad0w ñu stie de asta. De la ora 4:00 dimineata cam asa nu merge sau chiar mai de mult, nu si-a revenit deloc, am sa fac un ticket idk. Quote
HaZoN Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Am mai intampinat probleme de genu, se rezolva de la sine. Sunt in Italia si invat la Aeronautica Militare, credetima ca se rezolva pana maine. :) da mane s-a rezolvat, ms, mare militar. Am mai intampinat probleme de genu, se rezolva de la sine. Sunt in Italia si invat la Aeronautica Militare, credetima ca se rezolva pana maine. :) da mane s-a rezolvat, ms, mare militar. Quote
ANDREi.98 Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 (edited) Ce ati rezolvat merge acum? Edited March 28, 2017 by KGB.ANDREi. Quote
HaZoN Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Da, iti merg serverele, cand dai login iti spune ca pe bugged nu poti sa folosesti proxy nu stiu cum, esti un geniu, am incercat sa fac asta acum ceva timp si asa parca scria, nu mai stiu exacat, nu rezolvi nimic oricum. Quote
ANDREi.98 Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 Da, iti merg serverele, cand dai login iti spune ca pe bugged nu poti sa folosesti proxy nu stiu cum, esti un geniu, am incercat sa fac asta acum ceva timp si asa parca scria, nu mai stiu exacat, nu rezolvi nimic oricum. La mine merge si inca cativa, nu stiu de ce nu merge si la tine. Quote
Recommended Posts