Glow26 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 SALUT. ASTAZI VREAU SA VA PREZINT CEL MAI (NU STIU CUM SA-I ZIC) OM, ADICA IMPREX. ACESTA TEORETIC ERA PRIETEN CU MINE, SI MI-A CERUT NISTE BANI. EU FIIND OM BUN AM ZIS HAI LA BANCA. BUN, SI AVEAM FIX 1KKK IN BANCA. SI AM VRUT SA-I DAU TRANSFER CU 10KK, INSA DIN GRESEALA AM PUS DOI DE 0 IN PLUS. POATE VA INTREBATI CA DE CE NU M-AM UITAT LA DIALOGUL ACELA... ASTA MA INTREB SI EU. SI L-AM RUGAT SA-MI DEA DOAR 990KK INAPOI, SI SA ISI PASTREZE 10KK. EL. EL PROFITAND DE GRESEALA A INCEPUT SA MA IA LA MISTO SI SA ZICA CA FACE CATEVA PAYDAY-URI SI MI-I DA. PANA VAD CA PUNE AD CA ISI CUMPARA INFERNUS VIP (AVEA 90KK IN BANCA INAINTE). IAR UN COLEG DIN CLAN, PE CARE NU L-AM CUNOSCUT, CICA AR FI VORBIT CU ALA SI CICA NU MI-I DA CA IL AMENINTA ALA. ACEST POST NU ESTE CA SA VA CER BANI SAU SA SUFAR, DOAR SA VA ARAT CE OAMENI SUNT IN TARA ASTA. DESPRE CE VREAU SA VORBESC? DESPRE CAT DE RAI POT FI OAMENII CU CEI CARE VOR SA AJUTE, CUM CEI CARE VOR SA AJUTE SUNT LUATI DE FRAIERI. CU SIGURANTA S-A DAT PE LANGA MINE CA A VAZUT CA SUNT DARNIC. DIN PACATE ASTA ESTE TARA IN CARE TRAIM, ASTA ESTE EDUCATIA PRIMITA DE LA PARINTI. ACUM VA INTREB PE VOI, SI RASPUNDETI SINCER, VOI I-ATI LUA TOTI BANII UNUI PLAYER CE A VRUT SA VA AJUTE? AICI DOVEZI VIDEO DESPRE CE PARERE ARE EL DESPRE ASTA. (scuzati titlul, nu e video-ul meu) AICI DOVADA DE LA ACEST OM CA I-AM DAT 1KKK. http://imgur.com/a/Bl3Yt 2 Quote
TE00 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Am fost in situatii asemnanatoare, dar i-am dat banii inapoi pana la ultimul banut. Am fost prostit si eu alta data si de aceea stiu cum se simte victima. Sfatul meu este sa nu imprumutati bani, dati fix suma de care va puteti lipsi, ganditi-va cand dati bani la cineva ca nu ve-ti mai primii niciodata banii inapoi. Si daca dati transfer in jocuri, scrieti suma cu punct (exemplu:1.000.000) dupa stergeti punctele, asa e mai greu sa gresesti. k = 000, kk = 000.000, etc. Quote
Fade Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 E doar un joc, ai o viață. Mulțumește că toate acestea nu s-au întâmplat în viața reală. Quote
Glow26 Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 E doar un joc, ai o viață. Mulțumește că toate acestea nu s-au întâmplat în viața reală. evident, imi dau seama, dar ce comportament are un om pe joc are si in viata reala. scopul principal a fost de a arata ce oameni exista in tara asta. de asta cand aud aia din vest 2 oameni ca vorbesc romana isi pazesc posetele. (experienta proprie) Quote
Virusache Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Greseala este a ta, mai bine nu imprumuti si nu ajuti pe nimeni, SA:MP-ul pentru multi este un stil de viata, era ceva firesc sa nu-ti dea banii inapoi. Multi se chinuie sa-si faca avere pe acest joc de 2 lei si recurg la chestii josnice. Ma gandesc ca nici aia 10kk nu ii vedeai inapoi. Deci, ai grija ce prieteni iti faci pe jocul asta de 2 lei. Apropo, pentru baiatul de mai sus, degeaba deschide Ticket, aceste mici ` combinatii ` se fac pe propria raspundere, nu-i intereseaza pe ei ca tu esti naiv si ajuti/imprumuti pe altcineva. 1 Quote
AlexGooDz Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 E doar un joc, ai o viață. Mulțumește că toate acestea nu s-au întâmplat în viața reală. Quote
CCXJack Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 Nu mai traiti ma jocu atat si mai iesiti si voi afara din casa. Nu vreau sa fiu rautacios dar am dreptate, sunt multi care traiesc jocu... SAMP nu va da de mancare. Mai deschideti si voi ochii. Quote
Glow26 Posted March 30, 2017 Author Posted March 30, 2017 Greseala este a ta, mai bine nu imprumuti si nu ajuti pe nimeni, SA:MP-ul pentru multi este un stil de viata, era ceva firesc sa nu-ti dea banii inapoi. Multi se chinuie sa-si faca avere pe acest joc de 2 lei si recurg la chestii josnice. Ma gandesc ca nici aia 10kk nu ii vedeai inapoi. Deci, ai grija ce prieteni iti faci pe jocul asta de 2 lei. Apropo, pentru baiatul de mai sus, degeaba deschide Ticket, aceste mici ` combinatii ` se fac pe propria raspundere, nu-i intereseaza pe ei ca tu esti naiv si ajuti/imprumuti pe altcineva. nu am imprumutat, pur si simplu am vrut sa ajut, dar se pare ca atunci cand vrei sa ajuti esti luat de prost, aia e... Nu mai traiti ma jocu atat si mai iesiti si voi afara din casa. Nu vreau sa fiu rautacios dar am dreptate, sunt multi care traiesc jocu... SAMP nu va da de mancare. Mai deschideti si voi ochii. eu niciodata n-am trait in samp, poate ma confunzi... incepe sa mi se ia cand vad ce oameni sunt unii... si daca aveai si tu o suma de bani mai maricica si aveai de-a face cu unul de asta sigur nu erai macar 1% nervos? :)) Quote
ACAB. Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Am fost in situatii asemnanatoare, dar i-am dat banii inapoi pana la ultimul banut. Am fost prostit si eu alta data si de aceea stiu cum se simte victima. Sfatul meu este sa nu imprumutati bani, dati fix suma de care va puteti lipsi, ganditi-va cand dati bani la cineva ca nu ve-ti mai primii niciodata banii inapoi. Si daca dati transfer in jocuri, scrieti suma cu punct (exemplu:1.000.000) dupa stergeti punctele, asa e mai greu sa gresesti. k = 000, kk = 000.000, etc. Quote
Gal Gadot Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) De asta nu-mi fac eu prieteni =) Nu prea stii in cine sa mai ai incredere, crezi ca-ti este prieten bun, dar poate fi cel mai mare dusman al tau. Edited April 20, 2017 by Gal Gadot Quote
Z3R0N Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Cu ocazia asta poate ai aflat si tu adevarata fata a persoanelor, acest joc a inceput sa creeze relatii prietenii intre jucatori, dar cand vine vorba de bani $$ (si sunt 100% sigur ca au fost cativa dintre voi carora le-au sarit ochii imediat la "culori") se transforma si isi arata adevarata fata, cateva a fost deajuns sa adaugi doi de 0 ca sa-i vezi adevarata fata, el acu poate se bucura, rade, se amuza pe acest post facut sau pe vorbele mele, dar nu-si da seama cat ai stat tu sa ajungi la aceasta suma.Poate (dar nu cred) o sa-ti inapoieze suma ca va intelege ca nu este un gest frumos. Quote
Velk2603 Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 asa sunt oamenii vorba lui adi minune Am luat prea multe tepe in viata, pentru bunatatea mea Si am ajuns sa imi fie frica sa ajut pe cineva Ca omul care ii pervers, sa il dai pe usa afara Ca daca te vinde o data te vinde si a doua oara Quote
AIM Volt Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 asa sunt oamenii vorba lui adi minune Am luat prea multe tepe in viata, pentru bunatatea mea Si am ajuns sa imi fie frica sa ajut pe cineva Ca omul care ii pervers, sa il dai pe usa afara Ca daca te vinde o data te vinde si a doua oara adevarat frt Quote
Recommended Posts