Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Iti recomand sa-ti iei un Iphone la mana a 2-a decat sa-ti iei Huawei sau Allview, sunt destule telefoane la mana a 2-a de calitate, neumblate cu ele chiar deloc, dar grija mare sa verifici, daca nu te descurci te poti duce la un service cu respectiva persoana, poti cere o parere, in mod normal o verificare de genul la service este gratis, dar ii poti arunca un 15-20 de lei, asa de obraz, daca intelegi la ce ma refer.

Eu tocmai de curand mi-am achizitionat un Iphone 7 128gb Gold la 34 mil,  telefonul era nou nout, umblase de 2-3 ori pe el, avea nevoie de bani tipu urgent, pe emag un telefon de genul duce la 43-44 mil.

Deci iti recomand sa cauti pe internet oferte de telefoane si daca gasesti ceva sa-ti placa suni respectiva persoana si ii spui daca accepta orice test pentru acel telefon.

Poti cauta un 5S 32/64gb sau un 6 16/32 GB.

Edited by Shamar
  • Upvote 1
Posted (edited)

Dintre cele doua, iti recomand Allview, modelul ramanand sa-l alegi tu.

Edited by THiEM
  • Upvote 1
Posted

Allview V2 Viper S, un telefon lansat recent, nu e mai mult de 1000 lei, e sub si merge incredibil. Are camera de 16 pe spate si 8 pe fata, 32 GB si 2GB RAM.

Posted

Allview V2 Viper S, un telefon lansat recent, nu e mai mult de 1000 lei, e sub si merge incredibil. Are camera de 16 pe spate si 8 pe fata, 32 GB si 2GB RAM.

Posted

Nu îți recomand Allview. În momentul de față am un Allview X3 soul mini. Când l-am cumparat era 950 de lei (iunie 2016), iar acum, nici după un an, toate caracteristicile lui sunt la pământ. Crash-uri de sistem regulat, bateria ține maxim 5-6 ore, se blochează în aplicatii, se supraincalzeste foarte repede în jocuri. Tin să menționez că are 2 GB memoria ram.

Eu îți recomand un Lenovo sau un Asus, sincer am mai multă încredere în astea două decât în Allview sau Huawei.

Sper că te-am ajutat și baftă cu alegerea telefonului!

• 2 weeks later...