Bytza Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 (edited) Avand in vedere ca majoritatea aveti aceasta problema: Am deci sa fac publica aceasta rezolvare, in trecut doar cei care deschideau ticket pe Orange primeau un raspuns cu tutorialul facut de mine. Pentru a rezolva aceasta problema, te rog sa urmezi atent pasii de mai jos: 1.Accesam forum.bugged.ro, apasam pe 'Sign In', iar apoi selectam 'I've forgotten my password'. 2.Intrati aici (Recover Password), introducem la "-OR- Email Address:" email-ul pe care il folosim la facebook, iar la 'Security Check' completam cu ce ne este afisat in imagine si apasam 'Proceed'. 3.Accesam email-ul pe care il folosim la facebook, si verificam atat la 'Inbox' cat si la 'Spam', o sa primiti in cateva minute un email. 4.Accesam acel email primit de la bugged, si avem un link de resetare a parolei. Intram pe acel link lung, si completam ce ne cere. 5.Dupa ce ati finalizat pasul 4, o sa primiti un alt e-mail cu noua parola. Pe langa noua parola aparuta, o sa aveti si un 'Username', de obicei acela este numele de pe facebook "ex: Grigore Mihai". 6.Acum intram iarasi pe forum.bugged.ro, intram la 'Sign In' si ne logam cu username: "ex: Grigore Mihai", si parola noua din email. In caz ca nu te descurci, poti urma pasii din acest videoclip: ! Trebuie neaparat sa aveti acces la email-ul setat pe facebook. In caz contrar nu o sa reusiti. Daca nu va merge link-ul de prima data, solicitati un nou link folosind pasii de mai sus. Se mai intampla cateodata sa ne dea "link incorect", dar daca generati din nou un link, o sa mearga. Edited April 1, 2017 by Bytza 2
vTuDoR Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 un tutorial chiar folositor, felicitari, esti genial
Alexandru Tirnaru Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Am avut si eu problema asta, a durat ceva timp pana sa o rezolv.
LoYaLLBG Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Mulţumim pentru informaţie şi pentru munca depusă.
Recommended Posts