Jump to content

Recommended Posts

Posted

Foarte utila aceasta informatie. Astazi pe orange au fost sparte 4 conturi toate fiind in Police Department.

Posted

ms ca ne-ai informat

• Upvote 1
Posted

Dacă "încearcă" servere noi, promovate de "youtuberi".

Posted

`Am bagat 1000 de euro in server, de ce sa nu dau 10 euro pentru panel ` - Awake 2k17[/size]

din banii din youtube

oricum nu folosesc aceeasi parola pe alte servere, is baiat destept

Posted

Deja mi-a fost spart cotul si am primit ban pentru reclama dar nu eu am facut reclama. Am dovada si tot ce trebuie, deja am facut ticket si cerere de unban pe panel, puteti face ceva sau o sa ramana ban-ul?

Posted

Deja mi-a fost spart cotul si am primit ban pentru reclama dar nu eu am facut reclama. Am dovada si tot ce trebuie, deja am facut ticket si cerere de unban pe panel, puteti face ceva sau o sa ramana ban-ul?

Da banul ramane. E responsabilitatea ta sa ai grija de cont.

Posted

Si eu am luat ban 30 days pe reclama panel.. Am donat imd pt unban deoarece nu ma fac 25 lei dar imi vine sa-mi smulg patul din cap pentru lp... Nu aveam sanctiuni..

Posted

Eu am luat ban pentru 3 zile pe motiv: Injurii staff. Ce sa zic, aveti grija de conturile voastre!

Posted

Imi pare rau ca a trebuit sa recurg la aceasta metoda, dar o varianta mai buna pentru a trezi diferiti jucatori la realitate nu exista. Ma bucur ca multi dintre voi ati realizat faptul ca sunteti manipulati de niste animale precum prietenul nostru, Awake.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp