DARiUSXDR1 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Bugged.ro server cu securitate cat se poate de buna. Lumea considera securitate slaba, dar ei uita pe ce servere "fantoma" s-au logat cu acelasi cont/parola ca pe bugged. Jalnic s-a ajuns, dar pana nu se mai intampla, lumea nu se va trezi la realitate.
Shad0w Posted April 3, 2017 Author Posted April 3, 2017 Eu am luat ban pentru 3 zile pe motiv: Injurii staff. Ce sa zic, aveti grija de conturile voastre! Poti da recover password pentru schimbarea parolei, apoi sa deschizi tichet pe user panel si vei primi unban.
diinnu Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Poti da recover password pentru schimbarea parolei, apoi sa deschizi tichet pe user panel si vei primi unban. Am facut ticket dar am uitat de recover, multumesc ca mi-ai adus aminte.
Guest MaxSi Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Mie mi-a dat ban și nici nu am intrat pe vreun alt server. Și dacă am intrat,am intrat cu alt nume nu ca și ala de pe Bugged. Am muncit sa fac și eu ceva și îmi iau ban fara sa fac nimic. S-a dus totul pe râpă din cauza unor copii sau Root. Off luam și eu r3
Mario00 Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Mie mi-a dat ban și nici nu am intrat pe vreun alt server. Și dacă am intrat,am intrat cu alt nume nu ca și ala de pe Bugged. Am muncit sa fac și eu ceva și îmi iau ban fara sa fac nimic. S-a dus totul pe râpă din cauza unor copii sau Root. Off luam și eu r3 Ai avut aceasi parola ca dincolo. Contul tau a trecut prin mana mea, stiu ce spun, nu ma poti contrazice. ^^
Jetson Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Mi-am schimbat până și parola de la forum. Mario00, cum e să n-ai o chilfă-n burtă? Eu înțeleg de ce faci toate astea...ești unul dintre juctării de SA:MP care cred că pe BuGGed sunt ”pile” și tu, fiind respins în numeroase rânduri, te-ai ”răzbunat”.
Mastiff Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 N-am avut nici-o problemă cu contu' dar mise pare foarte interesant chiestia cu codul depe telefon . +1 ;)
.Snap. Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Am facut vreo 4.2kkk si am banat multi medici. Foarte tare aueic asta!
STANDARD Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 (edited) Imi pare rau ca a trebuit sa recurg la aceasta metoda, dar o varianta mai buna pentru a trezi diferiti jucatori la realitate nu exista. Ma bucur ca multi dintre voi ati realizat faptul ca sunteti manipulati de niste animale precum prietenul nostru, Awake. Mane era de asteptat sa recurga la asa ceva deoarece este un terminat si i-am spus asta si pe server, spun asta deoarece a stiut sa ma jigneasca intr-un video pe youtube gen ca am facut bani prin bug-uri fara macar sa ma intrebe daca a fost asa sau nu, dar stie sa jigneasca si sa discrimineze unele persoane a fost suficient sa vad respectivul video si inca 2 si am vazut cat de terminat este, eu nu stiu cum se poate uita cineva la un asa descentrat probabil prostia se vizioneaza in 2017 si se acorda incredere din partea lu Tibi, e na poftim ma Tibi ce fel de jartele pui sa fie admin, eu cred ca Bugged n-are nevoie de reclama este destul de cunoscut poate pe viitor cand se mai alege tata un staff sa se aleaga cu capul iar daca Bugged are nevoie de playerii unde nu cred ca duce lipsa se pot face alte chestii nu reclama pe youtube, Shad0w se ocupa destul de bine si stie ce trebuie sa faca si chiar isi da interesul sa faca in asa fel incat sa fie destul de util pentru toata lumea, se poate observa asta prin munca lui daia am ramas aici de 4 ani chiar daca n-am suportat unele persoane din staff chiar si cel actual dar Blue ramane Blue nu se poate compara cu red,orange etc si ce mai urmeaza. Nu poti deschide un server/panel cat timp tu n-ai testat asa ceva sa faci cu mana ta de la 0 tot ce este necesar chiar daca dureaza, exact cum Shad0w a facut-o asta daca te numesti scripter daca nu stai cuminte in banca ta daca esti paralel cu asa ceva, aici se vede adevarata fata si seriozitatea care o acorzi tuturor persoanelor care doresc sa aibe contact cu tine chiar daca isi folosesc parolele care le au pe bugged odata securizat nimeni n-are acces asa cum si pe bugged sunt persoane care intra gen pe comunitatea rivala sa nu fac reclama cu parola de la bugged si nu a venit sa se mai planga ca ia spart contu dupa comunitatea rivala si dupa pe bugged deci securitatea exista pur si simplu si-a batut joc de voi daca descara orice dupa net era de asteptat deoarece asta se intampla pe servere de 2 lei facute la misto de persoane care nu cunosc termenul scripter si cunosc decat niste amarate de comenzi si se cred scripter peste noapte asa ca nu mai intrati pe servere de 2 lei alege un server securizat asa cum am facut.o si eu si n-am avut probleme, in 4 ani n-am descarcat toate modurile puse chiar si aici pe forum de la anumite persoane care le fac ei peste noapte si n-am intrat pe servere fantoma asta daca vrei securitate la cont. Edited April 4, 2017 by STANDARD
jucsorpaul Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 i-ai dat criticala lu awake Daa... a fost la modul silentios =))
Mario00 Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Mi-am schimbat până și parola de la forum. Mario00, cum e să n-ai o chilfă-n burtă? Eu înțeleg de ce faci toate astea...ești unul dintre juctării de SA:MP care cred că pe BuGGed sunt ”pile” și tu, fiind respins în numeroase rânduri, te-ai ”răzbunat”. Nu sunt jucator bugged. Nu inteleg de unde ai dedus acest lucru. In orice caz, am explicat mai sus de ce am facut asta. Nu sunt jucator bugged din cauza ca nu mai exista content pe care sa mi-l ofere acest joc, inclusiv acest server. Activez in domeniul SA:MP-ului de aproximativ 6-7 ani, chiar mai mult daca nu ma insel. Totodata, gandeste-te ca si tu daca erai in locul meu te-ai fi folosit de baza de date intr-un scop personal, bineinteles. Nu pot sa-l numesc "scop personal" la mine din moment ce am trezit o multime de jucatori la realitate, din contra, pe majoritatea de level mare i-am avertizat. (Jays, Cosmin800 si asa mai departe - jucatori SFPD Blue daca nu ma insel)
Geteox Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Gg, niste detalii chiar importante pe care altii nu le stiu.
Alexandru C. Gabriel Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Vreau si eu sa mi fie contul ' Galifos ' bannat deoarece mi l a spart si nu mai am acces la el.
Recommended Posts