King.SkuLLy Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 da tu cine esti ma de comentezi ca n-am auzit niciodata de tine ia zi ma Lasa-l frate, n-ai cu cine.. Frumoase, bv.Mersi Quote
armand_arm Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Lucrezi exceptional, meriti functia pe care o detii ! Respect ! Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Cred ca in prima mi-ai ascultat sfatul si nu ai mai pus borderul negru, ci pe un gri foarte inchis. Textul secundar este prost pozitionat, borderul este frumos dar puteai sa pui unul care sa exprime mai mult tematica imaginii ceva niste fulgi de zapada sau genul acesta de bordere, brushurile de pe marginile imaginii sunt putin cam imprastiate, trebuai sa le pui mai pe centru si putin pe parti pe "Color Dodge" si un albastru putin mai deschis care sa semene cu textul. Si lipseste brush-ul clasic (rotund) de pe centru (sub text) tot acelasi albastru ca si in parti pe "Color Dodge" Quote
GEODOX 47 Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Copilu? Dăti o palma. Nu vezi ca toti se iau de tine, mai gândește-te în cine e problema aici, tu mare ' designer ' care faci logo cu un text și două brush-uri pe un fundal transparent. nu te lua după lumea rea frate, invidia este mare. esti bn te pup ;) Quote
SkiNNy27 Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Lucrezi exceptional, meriti functia pe care o detii ! Respect ! Quote
frightened Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Foarte frumoase lucrarile skully, incearca sa lucrezi si alte tipuri de lucrari gen semnaturi pe render, s.a.m.d.., te astept cu o parere si la portofoliul meu Quote
Alexei. Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 (edited) nu mai vine tudor? e gol fara el, cine mai face acum post-uri in locul lui? Edited April 29, 2017 by King.Alexei Quote
GreyFX Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 v1 v2. v3. v4. inteleg ca vrei sa adaptezi stiluri noi, mai schimba si tu borderu ala apropo, la avatarul lui qubicon doar background-ul trebuia sa fie "intunecat", nu si textul. kw. Quote
SkiNNy27 Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 nu mai vine tudor? e gol fara el, cine mai face acum post-uri in locul lui? =))))))))))) Quote
vTuDoR Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 ai dat fail la text, nu inteleg de ce l-ai intunecat in 3 si 4 lasa avatarele si fa si altceva Quote
King.SkuLLy Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 ai dat fail la text, nu inteleg de ce l-ai intunecat in 3 si 4 lasa avatarele si fa si altceva Pentru ca asa trebuie. N-am timp de PC acum Quote
Recommended Posts