Alexxx. Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Alexandru.Varsta: 16.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pot incepe aceasta descriere prin a mentiona ca sunt un baiat ambitios, sociabil, cu simtul umorului dar serios atunci cand vine vorba de munca. Ma mai pot caracteriza prin a spune ca sunt o fire altruista, imi place munca in echipa, si imi rezolv problemele abordand diferite metode. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: Trap si Rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Alexx.Nivel : 16.Nume folosite anterior: AlleX9, dar contul acesta l-am avut cand eram mai mic, nu mai activez pe el.Vechime pe server: 2013-2014 pe alte conturi. Contul acesta este creat in 2015.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, n-am fost. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/a6l6O Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alexx. cu punct la final.Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, BurN si West Gangsters. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, World of Tanks, League of Legends, Hearthstone, etcetera.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Inca nu mi-am creeat prieteni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10. Experienta DM [ ()/10]: 10/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Nu doresc sa imi expun contactul de pe skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan datorita membrilor foarte instruiti si amabili, dar si pentru conducerea clanului, care face in asa fel incat sa mentina clanul in evidenta si foarte sus. Un alt motiv ar fii ca numele clanului ma incanta, si asta ma face si mai tare sa fac parte din acest clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Da. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Nu as vrea, dar daca este obligatoriu, da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited April 5, 2017 by Alexxx.
MariFrinKu Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Fh ordonat si frumos Ore jucate destule pentru level-ul tau. Aplicatie ok. De la mine ai un mare PRO!
RaZZoRrR Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Pro- baiat de treaba,fh frumusel,cel mai tare coleg din taxi,meriti o sansa.
iFallout OFFICIAL Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Imi place FH-ul, aplicatia, tot. Ai un mare PRO de la mine
Don.Juan Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Acceptat. T/C Edited April 5, 2017 by AIM.AwP
Recommended Posts