PoseidonN Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Salut BUGGED eu sunt PoseidonN, un simplu pasionat de design. Din această pasiune am început să îmi câștig și un bănuț. Mai jos vă voi prezenta câteva dintre creațiile mele. v1 v2 M-am gândit că dacă numele meu este PoseidonN pot să fac ceva să mă și reprezinte pe anumite lucrări. Am ales un trident să mă reprezinte. Random logo my friends, și da fac și altceva dar îmi place mult mai mult să lucrez la un logo decât să fac un overlay pentru twitch / banner ș.a.m.d V1 V2 Aștept păreri și sugestii despre ce ați vizionat în acest topic și dacă apreciați munca mea RIDICAȚI O MÂNUȚĂ SUS. Mă puteți găsi pe: DEVIANTART | TUMBLR | RED-GRAPHICS 1 Quote
PoseidonN Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 INFINITE GAMING LOGO. Ideea nu este originală, cred că au fost făcut n astfel de tipuri de lucrări dar am făcut-o în propriul meu stil. Quote
Yaboku Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 sunt niste lucrari "wow" felicitari, imi place extrem de mult stilul tau de a lucra. presupun ca-ti ia destul timp sa realizezi un astfel de logo. Quote
PoseidonN Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 sunt niste lucrari "wow" felicitari, imi place extrem de mult stilul tau de a lucra. presupun ca-ti ia destul timp sa realizezi un astfel de logo. Nu foarte mult pentru ca nu stau sa fac detalii de finete e o schita cu 2-3 detalii minore si cam atat. Logo-urile inafara de cel cu poseidonn sunt de vanzare pe alte site-uri si pot fi modificate dupa bunul plac al cumparatorului :) Va multumesc tuturor de apreciere, dar as vrea sa vad si ceva pareri mai serioase decat GG sau frumoase :) Quote
PoseidonN Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 ce font ai folosit la "by poseidon"? ARIAL Quote
PoseidonN Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Super. Le faci pe tableta? Strict mouse, momentan nu am am o tableta grafica. 1 Quote
vTuDoR Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Strict mouse, momentan nu am am o tableta grafica. Iti ies destul de bine pe mouse kw 1 Quote
Recommended Posts