Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, aici incepe aventura mea, in primul rand vreau sa spun ca accept critica dar constructiva nu doar hate fara motiv, in al doilea rand vreau sa spun ca sunt la inceput si as aprecia sfaturi, acum ca am spus cam tot ce aveam de zis sa trecem la subiect.

Mv2AL3p.jpg zcoyAR6.gif SBvsZpe.gif 9bIe6AE.gif

Voi reveni cu mai multe creatii :)

Astept pareri.

Edited by AdiiDOGEisDaRealMVP
Posted (edited)

Text-ul secundar il faci cu 5x5 sau cu wendy, cele mai bune font-uri.Le pui pe none si dimensiunea de 10.

Imi plac gif-urile, cu ce le-ai facut?

Multumesc de sfaturi. Lucrez in Adobe Photoshop CC 2017.

New: Ij73Zza.gif kxOp5iV.gif

Posted

E ok pentru inceput, parerea mea este sa nu mai folosesti scantei pe avatare.

Am folosit doar pe 2 avatare scantei, pe al meu pentru că îmi place si pe cel al lui maverkick deoarece el mi-a cerut. Mulțumesc de sfaturi.
Posted

Extrem de incarcate cu tot felul de .gif uri puse total aiurea. Cam bagi resursele sa fie, nu te uiti daca se si potrivesc. Text slab, efecte la fel. Baga stroke pe 1px negru daca tot vr border. Cum am mai zis, extrem de incarcate si resurse aiurea rau.

Posted (edited)

Extrem de incarcate cu tot felul de .gif uri puse total aiurea. Cam bagi resursele sa fie, nu te uiti daca se si potrivesc. Text slab, efecte la fel. Baga stroke pe 1px negru daca tot vr border. Cum am mai zis, extrem de incarcate si resurse aiurea rau.

Multumesc pentru sfaturi, am inceput sa folosesc acel stroke de 1px si arata super.

Nu o sa mai folosesc atat de multe .gifuri cu scantei si flacari pentru ca pe unele stock-uri chiar nu se potrivesc. :)

New: UcdGxWI.jpg qk76csO.jpg dcaMxt6.jpg 

v1tcLYPi9.gifv2 xlzfB7p.gif

v13k7M2Wl.jpgv2hOzPmw2.jpg

Posted

E ok pentru inceput, parerea mea este sa nu mai folosesti scantei pe avatare. 

De asemenea imi plac foarte mult bluru-rile tale!

Posted

Multumesc pentru sfaturi, am inceput sa folosesc acel stroke de 1px si arata super.

Nu o sa mai folosesc atat de multe .gifuri cu scantei si flacari pentru ca pe unele stock-uri chiar nu se potrivesc. :)

New: UcdGxWI.jpg qk76csO.jpg dcaMxt6.jpg

v1tcLYPi9.gifv2 xlzfB7p.gif

v13k7M2Wl.jpgv2hOzPmw2.jpg

Mai lucreaza la blur si la text .

#kw :D

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...