MadaraUchiha Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Salut, aici incepe aventura mea, in primul rand vreau sa spun ca accept critica dar constructiva nu doar hate fara motiv, in al doilea rand vreau sa spun ca sunt la inceput si as aprecia sfaturi, acum ca am spus cam tot ce aveam de zis sa trecem la subiect. Voi reveni cu mai multe creatii :) Astept pareri. Edited April 7, 2017 by AdiiDOGEisDaRealMVP Quote
Cactus Tech Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Text-ul secundar il faci cu 5x5 sau cu wendy, cele mai bune font-uri.Le pui pe none si dimensiunea de 10. Imi plac gif-urile, cu ce le-ai facut? Quote
MadaraUchiha Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 (edited) Text-ul secundar il faci cu 5x5 sau cu wendy, cele mai bune font-uri.Le pui pe none si dimensiunea de 10. Imi plac gif-urile, cu ce le-ai facut? Multumesc de sfaturi. Lucrez in Adobe Photoshop CC 2017. New: Edited April 7, 2017 by AdiiDOGEisDaRealMVP Quote
TaviXZarraX Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 E ok pentru inceput, parerea mea este sa nu mai folosesti scantei pe avatare. Quote
MadaraUchiha Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 E ok pentru inceput, parerea mea este sa nu mai folosesti scantei pe avatare. Am folosit doar pe 2 avatare scantei, pe al meu pentru că îmi place si pe cel al lui maverkick deoarece el mi-a cerut. Mulțumesc de sfaturi. Quote
Alexei. Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Extrem de incarcate cu tot felul de .gif uri puse total aiurea. Cam bagi resursele sa fie, nu te uiti daca se si potrivesc. Text slab, efecte la fel. Baga stroke pe 1px negru daca tot vr border. Cum am mai zis, extrem de incarcate si resurse aiurea rau. Quote
MadaraUchiha Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 (edited) Extrem de incarcate cu tot felul de .gif uri puse total aiurea. Cam bagi resursele sa fie, nu te uiti daca se si potrivesc. Text slab, efecte la fel. Baga stroke pe 1px negru daca tot vr border. Cum am mai zis, extrem de incarcate si resurse aiurea rau. Multumesc pentru sfaturi, am inceput sa folosesc acel stroke de 1px si arata super. Nu o sa mai folosesc atat de multe .gifuri cu scantei si flacari pentru ca pe unele stock-uri chiar nu se potrivesc. :) New: v1v2 v1v2 Edited April 8, 2017 by AdiiDOGEisDaRealMVP Quote
ErosERT Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 E ok pentru inceput, parerea mea este sa nu mai folosesti scantei pe avatare. De asemenea imi plac foarte mult bluru-rile tale! Quote
TaviXZarraX Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Vad ca ai mai postat ceva, e mai ok, ce font ai folosit aici: Quote
SkiNNy27 Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Multumesc pentru sfaturi, am inceput sa folosesc acel stroke de 1px si arata super. Nu o sa mai folosesc atat de multe .gifuri cu scantei si flacari pentru ca pe unele stock-uri chiar nu se potrivesc. :) New: v1v2 v1v2 Mai lucreaza la blur si la text . #kw :D Quote
MadaraUchiha Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Mai lucreaza la blur si la text . #kw :D Multumesc :) Vad ca ai mai postat ceva, e mai ok, ce font ai folosit aici: http://www.dafont.com/angilla-tattoo.font acesta. De asemenea imi plac foarte mult bluru-rile tale! Multumesc mult :) Quote
Recommended Posts