WhiteANDblue. Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 ★ Nume real: Cornel. ★ Nickname pe server: WhiteANDblue ★ Link de la profilul contului (panel):http://bluepanel.bugged.ro/profile/WhiteANDblue ★ Varsta reala:15 ani. ★ Realizari pe server:Nu cred ca am o realizare sau realizari mari inca. ★ Descrie-te in cateva cuvinte : Ma consider un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa imi place sa ma joc jocuri pe PC si sa cunosc oameni noi si de treaba cu care pot sa imi petrec timpul pe server. ★ Pe cine cunosti din clan?: Legea_13. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?:Sa imi creez un FH cat se poate de bun. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent? (ss de pe bluepanel.bugged.ro/lp):https://ibb.co/ish7MQ ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece este un clan bun si cu membri de treaba. ★ Dovada cu invitatia de pe joc:
.biTu Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 PRO, dar sper ca acel ban a fost o greseala, avand in vedere ca ai fost debanat in aceeasi zi.
WhiteANDblue. Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 PRO, dar sper ca acel ban a fost o greseala, avand in vedere ca ai fost debanat in aceeasi zi. Da a fost o gresala ban-ul pe care l-am luat am avut contul spart
Dexter CM Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 WhiteANDblue , ai urmatoarele sanctiuni care sunt recente si nu pot fi trecute cu vederea: 1: Jail 75 min pentru Dm 2:Bug abuse cu wanted 3:Ai primit kick pentru comportament neadecvat cand ai fost live 4:Jail 90 min pentru Dm 5:Mute pentru spam 6: Banned pentru reclama (chiar daca am exclude asta tot ai avea foarte multe sanctiuni recente) + Nu ai fost invitat de nici un membru, regulamentul o sa fie editat curand
Guest Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Sanctiuni mai numeroase, dar toti meritam o sansa. Edited April 8, 2017 by Guest
Tudor2001 Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Multe sanctiuni sunt recente, nu ai poza cu invitatia si faci parte deja din alt clan.
FloriNNN. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Nu ai invitatie si ai foarte multe sanctiuni recente.
Recommended Posts