Robispp.rey. Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 MODEL DE APLICATIE:Nume: Robert Andrei.Varsta: 19 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt Robert, am 19 ani si sunt din Teleorman, in timpul liber imi place sa ies pe afara, sau eventual pe pc in caz ca nu e prea frumoasa vremea pe afara, sunt un baiat de treaba cu simtul umorului si nu-mi place sa ma iau de persoane daca nu am motive concreteLocatia(Oras): Alexandria, Teleorman.Ce gen de muzica asculti? Manele / STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : ROBiSPP.OZN[].Nivel : 87.Nume folosite anterior: ROBiSPP si RobiSpp,Vechime pe server: 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da. ROBiSPP was banned by Allexandra for 1 days , reason: Amenintari, RobiSpp was banned by RIPZOR. for 3 days , reason: 3/3 warns 2014-10-12 11:13:02 / RobiSpp was banned by Shad0w for 14 days , reason: cerere bani pentru rank up in clan 2014-09-13 13:00:57 / RobiSpp was banned by Shad0w for 3 days , reason: cerere bani pentru acceptarea in clan | next: permanent 2014-08-05 13:12:36 / Ban: Papurica_Robii has been banned by ARS.Cross for 3 days, reason: auto-clicker. 2014-07-12 00:16:32 / Ban: Papurica_Robii has been banned by Tibi for 2 days, reason: furt. 2013-11-14 17:40:47. Sunt scrise detaliat toate sanctiunile.Poza cu invitatie: Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ROBiSPP.OZN[]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): [AIM], [47], [A], [LegioN] si multe altele.Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc nimic altceva.Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Runner, Silv3RB0y, Zigger, Alexw, Weedie, G3oo, Ravistone, Truekov si multi alti cu care ma inteleg bine.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10.
Cretu Andrei Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) PRO,Fh frumos,meriti o sansa. Edited April 8, 2017 by KGB.Andreei.BELEAUA
Recommended Posts