Jump to content

Cerere - Security Agency - ROBiSPP.OZN[]. [Acceptat]

Recommended Posts

Posted

MODEL DE APLICATIE:

Nume: Robert Andrei.
Varsta: 19 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, sunt Robert, am 19 ani si sunt din Teleorman, in timpul liber imi place sa ies pe afara, sau eventual pe pc in caz ca nu e prea frumoasa vremea pe afara, sunt un baiat de treaba cu simtul umorului si nu-mi place sa ma iau de persoane daca nu am motive concrete
Locatia(Oras): Alexandria, Teleorman.
Ce gen de muzica asculti? Manele / 

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 

Nick : ROBiSPP.OZN[].
Nivel : 87.
Nume folosite anterior: ROBiSPP si RobiSpp,
Vechime pe server: 3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da. ROBiSPP was banned by Allexandra for 1 days , reason: Amenintari, RobiSpp was banned by RIPZOR. for 3 days , reason: 3/3 warns 2014-10-12 11:13:02 / RobiSpp was banned by Shad0w for 14 days , reason: cerere bani pentru rank up in clan 2014-09-13 13:00:57 / RobiSpp was banned by Shad0w for 3 days , reason: cerere bani pentru acceptarea in clan | next: permanent 2014-08-05 13:12:36 / Ban: Papurica_Robii has been banned by ARS.Cross for 3 days, reason: auto-clicker. 2014-07-12 00:16:32 / Ban: Papurica_Robii has been banned by Tibi for 2 days, reason: furt. 2013-11-14 17:40:47. Sunt scrise detaliat toate sanctiunile.
Poza cu invitatie:

t0Fr6cJ.png  

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ROBiSPP.OZN[]
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.
Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): [AIM], [47], [A], [LegioN] si multe altele.
Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc nimic altceva.
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Runner, Silv3RB0y, Zigger, Alexw, Weedie, G3oo, Ravistone, Truekov si multi alti cu care ma inteleg bine.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp