BraKeN Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Vlad.Varsta:Am 16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut, ma numesc Vlad si am varsta de 16 ani.Sunt o persoana foarte serioasa, de treaba si cu un simt al umorului dezvoltat.stiu sa respect o persoana care merita respectata si nu imi plac oamenii care stau langa tine doar pentru a-si atinge sopul.Sunt glumet cu cine merita si cand e cazul, ambitios, calm, nu imi place sa ma cert pentru orice nimic, imi place sa aleg prietenii si sunt o persoana cu care ai ce vorbi.Sunt acel fel de om care spune totul in fata, nu se ascunde, iar cand am dreptate fac tot posibilul pentru a dovedi asta. Locatia(Oras):Orasul Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?Care mai de care. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :$$$vlad$$$Nivel :30.Nume folosite anterior:Doar asta.Vechime pe server:3 ani de zile.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am fost nici o data banat. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/yT4NZ Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/$$$vlad$$$Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Nu tin minte toate clanurile dar cel mai bine m-am simtit in BurN. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost in acest clan.Ce alte jocuri mai joci?:Joc doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu stiu cam pe nimeni din AIM. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8 Experienta DM [ ()/10]:2 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:$$$vlad$$$.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Vreau sa fac parte din acest clan deoarece este prin cele mai bune clanuri de pe server, cu niste membri respectuosi, maturi, seriosi si foarte de treaba, mai pe scurt e cel mai bun clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Voi ajuta cu ce pot. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.
Recommended Posts