Daniel Vntoru Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Nu stiu dece pe unde portiuni de drum mi-se face o imagine neagra a drumului in fata iar cand ajung acolo intr-un fel dispare si se muta mai infata, dar nu peste tot se intampla asta? Oare sa fie de la placa video voi ce pareri aveti? Varog sa ma ajutati si pe mine cu o parere sau cu ce trebuie sa rezolva. Aceasta problema nu este de la moduri deoarece si pe jocul simplu fara moduri la fel face. Poate e ceva de la optiuni nu stiu varog ajutor. Poze http://imgur.com/a/vjfI0 Quote
Cesar_Sotelo Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 incearca sa dai render distance mai mare sau poate fi de la placa video. Quote
Danni Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Dai draw distance mai mare. Ar putea sa ajute. Quote
Daniel Vntoru Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 Am incercat si cu draq distance la maxim si tot la fel face.. Quote
Dulcetel Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Dai draw distance mai mare. Ba tu nu vezi ce a spus omul? Ca l-a dat draw distance mai mare si tot nu i-a mers, ce naibi postezi daca nu stii care-i treaba. Civil nab. Quote
Hito Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Ba tu nu vezi ce a spus omul? Ca l-a dat draw distance mai mare si tot nu i-a mers, ce naibi postezi daca nu stii care-i treaba. Civil nab. Nu am observat copile, nu mai suferi aici. Te crezi atat de underrated si nu te baga nimeni in seama ? =]] Quote
Dulcetel Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 We hito nu vezi ce conturi ai? Pleaca ma d-aici. Quote
DeaNthelifer Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Nu am observat copile, nu mai suferi aici. Te crezi atat de underrated si nu te baga nimeni in seama ? =]] Asa e el si pe server, nu-l baga in seama, e doar un copil care cauta atentie. Quote
Hito Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 We hito nu vezi ce conturi ai? Pleaca ma d-aici. Copilas, daca eu nu am jucat pana acum si vreau sa ma apuc de yellow nu este treaba ta. Nici nu stiu de ce acord atata atentie unui plod. We hito nu vezi ce conturi ai? Pleaca ma d-aici. Si stai linisit, daca eu am conturi slabe pe comunitatea asta, pe alte comunitati am mai multe zile in fbi decat ai tu in samp. Quote
Alekz Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Cel mai probabil e de la placa video, ia-ti cele mai noi drivere. Quote
iGabriell Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 (edited) nu frate e de la timecyc/emb.. Gta-ul tau e pt pc-uri cu placa mare. recomand : moduri.ro/gta Edited April 12, 2017 by iGabriell Quote
Daniel Vntoru Posted April 13, 2017 Author Posted April 13, 2017 O sa incerc si cu gta-ul asta mersi frumos de sfat si da cred ca ai dreptate deoarece daca bag un mod de drumuri sau ceva dispar acele umbre negre. Quote
Recommended Posts