Vennox Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 ba am voie sa imi fac 20 de conturi sa deschid giftboxu cu toate?
Lion. Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 ba am voie sa imi fac 20 de conturi sa deschid giftboxu cu toate? Ai nevoie de minim 10 ore jucate pentru a deschide giftbox-ul. Daca te crezi capabil in a face 10 ore jucate pe 20 de conturi pana se activeaza giftbox-ul sigur ca-l poti deschide pe toate.
Alekz Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Daca tot avem acelasi GM ca pe Blue, Pe yellow sa pui si tu "3 quests-uri" . Eu zic ca ar fi mult mai ok daca am avea 3 "misiuni" pe zi. Sunt destule 2.
TucsoN Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Da, se vor deschide din prima seara. Nu esti mai important ca altii, toti au sanse egale la case / bizz-uri. A călca în zmoală = a avea noroc. Tu cu ce ești mai important decât alții? Cine te-a pus să dai reply la fiecare comentariu?
Apex Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 A călca în zmoală = a avea noroc. Tu cu ce ești mai important decât alții? Cine te-a pus să dai reply la fiecare comentariu? Nu sunt mai important, raspund la reply-uri pentru a ajuta playerii.
TucsoN Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Nu sunt mai important, raspund la reply-uri pentru a ajuta playerii. Foarte bine, apreciez, însa nu trebuie sa spui la toata lumea ceva contradictoriu pareriilor pe care le au.
vL_BoYk. Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Foarte bine, apreciez, însa nu trebuie sa spui la toata lumea ceva contradictoriu pareriilor pe care le au. Ba da trebuie. Multi poate sunt incepatori sau doar vor sa stie ce se intampla/ se va intampla pe yellow, daca merita sau nu sa se apuce de un asemenea server. Respect @Apex.
TucsoN Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Ba da trebuie. Multi poate sunt incepatori sau doar vor sa stie ce se intampla/ se va intampla pe yellow, daca merita sau nu sa se apuce de un asemenea server. Respect @Apex. O părere trebuie respectată, deoarece nu deranjează cu nimeni pe nimic, doar pe *hateri*, tu la ce ai spus, te-ai referit probabil la întrebările care le pun jucătorii, nu la păreri.
Recommended Posts