Sm0kEw Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Alex.Varsta: Am varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Pai, sunt un baiat foarte sociabil, unul cu simtul umorului, imi place sa fac oamenii din jurul meu sa rada, sa zambeasca, imi place mult sa-mi fac prieteni noi. De asemenea pot sa fiu si o persoana serioasa, cand este nevoie, imi place sa ajut oamenii cu un sfat, cu orice sa ii fac sa se simta mai bine. Imi place sa practic si diferite sporturi, avem si ce invata din sporturi, din unele sporturi am invata ca lucrul in echipa este important. Cam acesta sunt eu. Locatia(Oras): Resita. Ce gen de muzica asculti? Ascult doar Rap. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Sm0kEwNivel : 24.Nume folosite anterior: ShooTy[]Vechime pe server: Pai joc din 2014, dar m-am lasat si am refacut alt cont.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, pe acest cont am luat keylogger si a facut reclama, dar acum numai are nimeni acces la acest cont, doar eu am acces. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/KIiIS Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Sm0kEwAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, doar in clanul [47] Golden Army, 200 days. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?: Doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu AWP, synonym si mai sunt. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10. Experienta DM [ ()/10]: Nu le am cu dm-ul, deci sa zicem 2. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: E skype mai vechi: denysboy2De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece am auzit atat de multe despre acest clan, ca este unul frumos si nu numai de asta, am si cativa prieteni in acest clan. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin simplu fapt sa nu fiu un copil cu suferinte si sa creada altii ca sunt copil cu suferinte si dupa sa zica ca, cam asa e clanul [AIM]. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur!Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur!
TOBIAS.FARAON Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) . Edited April 13, 2017 by AIM.AwP Vot anulat.
Recommended Posts