AlexIonut Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Nickname: AMAZING Serverul pe care joci: yellow.bugged.ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deschiderea unui nou server de SA:MP. Cum ai aflat de bugged.ro?: Din numeroasele videoclipuri de pe YTB. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Lipsa de implicare a staff-ului, update-uri facute destul de rar. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: School Instructors, deoarece e o factiune in care am petrecut multe zile de cand joc pe servere RPG si consider ca pot ajunge cu usurinta la rank 5. Cati ani ai si unde locuiesti?: Sunt din Galati am 20 de ani. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt student in anul 1 la Facultatea de Stiinte si Mediu. Care este serialul tau preferat?: Nu urmaresc seriale, ocazional cate un film de actiune. Ce alte jocuri joci?: Nu joc altceva, deoarece nu prea am timp si nici PC-ul nu imi permite sa incerc jocuri cu o grafica superioara. Ai altceva de adaugat?: Bine v-am gasit Quote
Recommended Posts