Excentriq. Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Salut bugged! M-am gandit sa va arat niste creatii de-ale mele. Tin sa mentionez ca aceste creatii de mai jos sunt de acum 2 ani, cand lucram mai mult in photoshop. M-am lasat, iar astazi m-am gandit sa ma reapuc pentru a face avatare/semnaturi pentru cei de pe comunitate. Creatiile vechi: Avatare O manipulatie: O semnatura verticala: Sunt mai multe creatii, doar ca am ales cateva care imi plac mie. Creatiile de astazi: Tin sa mentionez ca acele creatii vechi le-am luat de pe profilul contului meu de pe o comunitate mai mare si ca nu am PSD-urile la ele in caz de ceva. Insa daca se iveste ceva, pot demonstra ca acele creatii sunt pe contul meu si ca acel cont este al meu. PSD-urile de la creatiile noi le am. Sper sa va placa, voi mai continua sa raspund la cereri de avatar/semnatura la sectiunea de Design. Multumesc! Quote
Excentriq. Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 Asta nu e facuta de tine. Doresti PSD? Sau macar arata-mi unde ai mai vazut acest avatar? Quote
SkiNNy27 Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 da-mi psd Doresti PSD? Sau macar arata-mi unde ai mai vazut acest avatar? Quote
Excentriq. Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 Poftim http://www13.zippyshare.com/v/3HXBzEjY/file.html Acum astept plagiatori :D Quote
Grey Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Poftim http://www13.zippyshare.com/v/3HXBzEjY/file.html Acum astept plagiatori :D e tutorial cu el pe yt pui efecte aiurea, kw Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Asta mi se pare foarte cunoscuta, ai PSD? Quote
Excentriq. Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 @Adiii.Ro E facuta dupa un tutorial de pe youtube. Nu am PSD la el deoarece e de acum 2 ani. Off: Imi place avatarul tau, ai sters text-ul 'Hype' si inca un text secundar si ai pus tu ceva acolo :)). @Grey Da, l-am facut dupa un tutorial. Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Daca te uitai mai atent, acesta este originalil, iar cel cu Hype este varianta modificata ( Si nu este facut de mine ) Quote
xThink01 Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Frumix! succes in continuare! +1 de la mine Quote
Recommended Posts