Andrei- Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) Salut, m-am gandit sa creez si eu un topic, nu am facut pana acum din motive personale. O sa va prezint cateva din avatare/semnaturi.. mai multe avatare. Avatare: x x x x x x x x x x x x Cateva avatare facute pentru membrii comunitatii [cereri]: x x x x x x x x x Cred ca ajunge cu avatarele, acum o sa va prezint 3-4 semnaturi, tot de pe la cereri: (Multe in genul de mai sus, dar nu are rost sa le pun pe toate.) - Un mic logo, nu este facut in totalitate de mine, este modificat.. as putea zice de mine si MRS pentru micu' nostru grup. (!) O sa mai postez pe aici in timpul liber, cand se aduna mai multe lucrari, cand mai schimb cate ceva, la efectul pe care il folosesc acum. (!) O sa raspund la PM-uri DOAR cand am timp, desigur, la cele in legatura cu Design. (!) Nu sunt cine stie ce profesionist, si nici nu voi fi, orice critica / lauda este bine primita. Edited April 14, 2017 by Andrei- 2 Quote
Andrei- Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 asta esti tu? Când mă supără cineva. Quote
Andrei- Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 Ai talent, continua Ai talent, continua Mulțam, apreciez. :) Quote
Hebrew Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 @, un avatar cu http://i.imgur.com/0kvAO3T.png si numele Hebrew tot acolo jos? ON: frumose, gj. Quote
Andrei- Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 @, un avatar cu http://i.imgur.com/0kvAO3T.png si numele Hebrew tot acolo jos? ON: frumose, gj. Sa-l porti sanatos :). 1 Quote
King.Seby Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 Mirific, daca vrei sa te mai invat ceva, ma anunti. Quote
Andrei- Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 Mirific, daca vrei sa te mai invat ceva, ma anunti. Ma inveti sa dau news-uri? Quote
Andrei- Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 (edited) fanu' meu hai nu fi pufi. Am gasit si eu un stock cat de cat fain si am spus sa incerc sa fac ceva pe el. x x Edited April 14, 2017 by Andrei- Quote
Layzz Posted April 14, 2017 Posted April 14, 2017 esti ok imi plac stock-urile alese <3 mai ales primele cu compton si gas mask Quote
Andrei- Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 esti ok imi plac stock-urile alese <3 mai ales primele cu compton si gas mask Apreciez. ;D cat vr pe blur da nu-i de vanzare nenea Quote
Recommended Posts