Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ai cont Premium si nu stii cum sa faci sa il ai si pe forum? 

Pentru inceput te loghezi pe user panel, apoi sus in dreapta vei vedea 'Welcome, numele tau', tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe 'Welcome, numele tau', apoi sa apesi pe 'Setari forum', dupa ce ai apasat pe 'Setari forum', scrie numele tau de pe forum acolo unde scrie 'Nickname forum:' si vei avea cont Premium si pe forum.

Sper sa fie ok, daca am gresit ceva puteti lasa un comentariu si voi reveni cu edit. Poate ca nu este cel mai bun tutorial, dar cred ca este destul de eficient pentru cei ce sunt mai pe la inceput.

Edited by Antonio7
  • Upvote 1
Posted

Topic inutil considerat din partea mea, ăsta îl găsești direct din interfață când intrii pe forum.

Imi poti da link, te rog?

Posted

Nu il gasesc, da-mi tu link direct de la topic, daca tot ai raspuns. Am tot cautat un topic ca si acesta, nu am gasit.

Chestia cu cont premium si pe forum este pe panel atunci cand iti cumperi cont premium, topic inutil.

Posted

Nu cred ca trebuia sa se deschida un astfel de topic, insa este un foarte bun sfat pentru cei incepatori, deci trebuie apreciat.

Paste fericit!

Posted

De la mine ai un +1 pentru munca depusa in a scrie acest topic. Nu lua in seama alti jucatori.

Multumim pentru efort

Felicitari pentru munca depusa la acest topic, apreciez efortul!

Multumim.

Nu cred ca trebuia sa se deschida un astfel de topic, insa este un foarte bun sfat pentru cei incepatori, deci trebuie apreciat.

Paste fericit!

Multumesc pentru sustinere. Stiu, poate ca nu era nevoie de un astfel de topic, dar m-am gandit ca ar ajuta. Paste fericit tuturor!

Posted

Multumim pentru efort, dar nu cred ca era nevoie, iar data viitoare nu mai folosi acel font, abia am reușit sa citesc.

Posted

Eu am Premium User pe forum, dar nu In Game. La mine cum faci sa fie si in game? *laugh*

Posted

Vrei sa faci posturi aiurea?

Tu comentezi aiurea, tot tu ma intrebi daca vreau sa fac 'posturi aiurea'? E urat, zic eu.. )) 

• 3 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp