Lazuone Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Putem discuta absolut orice în limita bunului simț. Doar membrii clanului Saints pot posta aici. Quote
unkkiddo Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 mi-e somn. Cf? Va place pe yellow Da, e super! Quote
Lazuone Posted April 16, 2017 Author Posted April 16, 2017 Sal clan Place yellow. mai ieși bă de pe server. Quote
jason.jsn Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Salutare! #respect, hai la job sa facem bani ^_^ Quote
Alexxx16 Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Salutare! #respect, hai la job sa facem bani ^_^ raspund la aplicatii :)) Quote
Lazuone Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. Quote
EpiCu Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. Foarte bună ideea, îmi place, sper să fie aplicată! Quote
WuT Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. Interesant, eu zic că ar merge! :) Quote
RidianBELEAUA Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. O idee destul de buna, sper sa fie aplicata cat de curand! Quote
Alex123 Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. Super idee. :D Quote
Chowder Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. E ok ideea, pune numele la rank "Legenda" sau cv de genul. Quote
Lazuone Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Mă gândeam ”Honorary” sau ”Old Legends/Saints” :-? Quote
Higgs Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 (edited) Bine v-am gasit, sarbatori fericite! :) Nevoie de avatar / semnatura, un PM pe forum. Fac design de 5 - 6 ani. Edited April 17, 2017 by Holdown Quote
Adi Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Neața ^_^ Vreau să știu și eu ce părere aveți despre ”Rank 2 se primește doar de către foștii membrii ai clanului, alte ”legende” ale comunității, care nu mai joacă dar vor să mai intre rareori. *Aceștia nu o să primească alt rank vreodată.”. Aștept quote. Ff buna ideea, m-am gandit sa faci un topic de design. Bine v-am gasit, sarbatori fericite! :) Nevoie de avatar / semnatura, un PM pe forum. Fac design de 5 - 6 ani. Mai ai de lucrat, sincer. Quote
Recommended Posts