ZACKRLT Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 (edited) Informații: Cei care sunt inactivi mai mult de 1 săptămână si nu anunță nicăieri riscă să fie demiși din AIM. Anunțați un rank 6 dacă aveți probleme și nu puteți intra pe server. Model de postare pentru cerere de inactivitate: Nume: Rank: Perioada în care voi fi inactiv este: Motiv: Edited April 17, 2017 by AIM Josh Quote
Fade Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Nume: Gabbe Rank: co-lider (6) Perioada în care voi fi inactiv este: 17 Aprilie pana in 16 mai. Motiv: PC-ul actual este foarte stricat, si cel care l-am cumparat vine peste 1 luna. Imi cer scuze, dar trebuie. Va rog acceptati. Quote
.Marwell. Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Nume: Gabbe Rank: co-lider (6) Perioada în care voi fi inactiv este: 17 Aprilie pana in 16 mai. Motiv: PC-ul actual este foarte stricat, si cel care l-am cumparat vine peste 1 luna. Imi cer scuze, dar trebuie. Va rog acceptati. Quote
Recommended Posts