Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut ,am o problema foarte mare.

A inceput sa îmi ia tastatura razna.

Când apas pe d , s , a, t, etc îmi selectează / intra in alte programe si nu stiu cum sa rezolv aceasta problemă.

P.S: De pe telefon e facut acest topic.

Ofer 25 lei PaySafe celui care stie sa rezolve acesta metoda.

Tin sa mentionez ca nu este problema de PC ci de tastatura .

Nici pe alt pc nu merge aceasta tastaturi

Edited by VenKreig.
  • Upvote 1
Posted
- Verifica din nou setările de Tastatură, verifica dacă regiunea și limba sunt toate stabilite pentru Statele Unite ale americii.

- În cele din urmă, încearca să utilizezi o tastatură externă sau o tastatura de Pe ecran.

- Dacă merge bine cu ambele de Pe ecran și tastatură externă este o problema de hardware.

Posted

Ai incercat sa dai un restart la calculator?

- Verifica din nou setările de Tastatură, verifica dacă regiunea și limba sunt toate stabilite pentru Statele Unite ale americii.

- În cele din urmă, încearca să utilizezi o tastatură externă sau o tastatura de Pe ecran.

- Dacă merge bine cu ambele de Pe ecran și tastatură externă este o problema de hardware.

Tin sa mentionez ca tastatura este pe Engleza

• Upvote 1
Posted

Incearca sa o duci la garantie, daca nu mai ai/nu ti-o primeste incearca si la alt calculator. Este postibil sa fie ori de la ea ori de la PC-ul tau. Daca este de la PC incearca un reinstall la windows, alt ceva nu prea ai ce sa faci...

Posted

Incearca sa o duci la garantie, daca nu mai ai/nu ti-o primeste incearca si la alt calculator. Este postibil sa fie ori de la ea ori de la PC-ul tau. Daca este de la PC incearca un reinstall la windows, alt ceva nu prea ai ce sa faci...

Nici pe alt pc nu merge tastatura mea. E problemă de tastatură, nu pc

• Upvote 1
Posted

Incearcă sa apesi pe toate butoanele din tastatura, etc..

Asa mai aveam eu problema, si apasam asa toate butoanele random, si mergea, serios.

Posted

Dezinstalează și instalează driverele ei. Dacă e tastatură wireless, încearcă să îi scoți bateriile și las-o câteva minute așa.

Incearcă sa apesi pe toate butoanele din tastatura, etc..

Asa mai aveam eu problema, si apasam asa toate butoanele random, si mergea, serios.

Ok, dezinstalez driverele dar dupaia de băgat cum ? Ca nu îmi merge tastatura sa caut pe google iar daca iau keyboards key (tastatura virtuala) e la fel , daca apas pe d,a,s, etc îmi intra in diferite programe
  • Upvote 1
Posted

Uita te la capatul firului, acela care intra in USB respectiv USB 2.0 ce ai tu. Daca acela este rupt sau  " impuscat " nu ai ce face cu ea si trebuie sa iti cumperi alta tastatura.

Posted

Vezi să nu ai tasta CTRL blocată

Uita te la capatul firului, acela care intra in USB respectiv USB 2.0 ce ai tu. Daca acela este rupt sau  " impuscat " nu ai ce face cu ea si trebuie sa iti cumperi alta tastatura.

Nu e nimic blocat si firul e bun

• Upvote 1
Posted

Ok, dezinstalez driverele dar dupaia de băgat cum ? Ca nu îmi merge tastatura sa caut pe google iar daca iau keyboards key (tastatura virtuala) e la fel , daca apas pe d,a,s, etc îmi intra in diferite programe

În mod normal, driverele se instalează în mod automat, doar la conectarea USB-ului în sursă. Ai zis că nici tastatura virtuală nu merge, verifică compatibilitatea tastaturii (găsești pe cutie) cu windows-ul. (gen, e de windows 10 dar tu folosesti XP, doar un exemplu)

Posted

În mod normal, driverele se instalează în mod automat, doar la conectarea USB-ului în sursă. Ai zis că nici tastatura virtuală nu merge, verifică compatibilitatea tastaturii (găsești pe cutie) cu windows-ul. (gen, e de windows 10 dar tu folosesti XP, doar un exemplu)

Faza e, ca eu am apăsat pe niste litere aiurea pe tastatura si de atunci s-a blocat. ...

• Upvote 1
Posted

e de la windows, nu are cum sa iti deschida un program apasand o tasta precum cele mentionate de tine...

in cel mai rau caz cand apasai o tasta ti se punea alta litera, cred ca ai luat vreun virus... dai reinstal

Posted

Faza e, ca eu am apăsat pe niste litere aiurea pe tastatura si de atunci s-a blocat. ...

Verifică compatibilitatea tastaturii cu Windows-ul.

Preferabil, reinstalează windows-ul Intr-unul compatibil cu tastatura.

Posted

Verifică compatibilitatea tastaturii cu Windows-ul.

Preferabil, reinstalează windows-ul Intr-unul compatibil cu tastatura.

Du te in device manager dai click pe keyboards si daca apare ceva cu stegulet intrii si dai roll back acolo.

Nu are treaba windowsul ,am încercat cu alta tastatura si mergea. (Tastatura fiind a unui prieten)

Nu are nicio treabă cu driverw

• Upvote 1
Posted (edited)

Nu sunt driverele sau alte programe de vina. Ia o șurubleniță și desfă-o, apoi iei o pompă, ce suflă aer sau un aspirator și cureți toată membrana (aia verde, lungă), după iei dopurile în parte (cele de sub fiecare buton) și începi să le cureți cu o scobitoare, ceva. 

Problema în momentul de față este următoarea, deoarece tastatura ta, probabil a strâns foarte mult praf, s-a închegat (chiar dacă ai mai curățat-o tu) și atunci când apesi un buton, se apasă toată membrana aia și e evident ca atunci că apeși mai multe taste de odată să se deschidă tot felul de ferestre sau chestii de genu. Aceași problemă am avut-o și eu, însă după ce am curățat-o calumea, a 3-a zi am trecut la una mecanică, acolo nu sunt probleme de genu.

Edited by GanjaMan.