DASAEV Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Descriere: James Bond, agent secret britanic. Genul: Actiune, aventura, thriller. Anul: 2006 Trailer: 1 Quote
Oscar82oscar82 Posted September 21, 2025 Posted September 21, 2025 Salut! Știți dacă există metode online de a face bani rapid, ceva mai real decât schemele de pe net? Quote
MillerMark Posted September 23, 2025 Posted September 23, 2025 Te referi la chestii ocazionale, gen freelancing, sau vrei ceva mai structurat și stabil? Quote
Oscar82oscar82 Posted September 23, 2025 Posted September 23, 2025 Just now, MillerMark said: Te referi la chestii ocazionale, gen freelancing, sau vrei ceva mai structurat și stabil? Mai degrabă ceva stabil, dar să fie ușor de început și să nu necesite prea multă investiție inițială. Quote
MillerMark Posted September 23, 2025 Posted September 23, 2025 1 minute ago, Oscar82oscar82 said: Mai degrabă ceva stabil, dar să fie ușor de început și să nu necesite prea multă investiție inițială. Atunci îți recomand sincer chikenroads.ro. Eu am încercat și am fost plăcut surprins de rezultate. Proiectul lor Chicken Road Câștigă Bani 2025 chiar funcționează și e explicat clar, pas cu pas. Poți începe simplu și vezi rezultate fără să pierzi timp aiurea. Quote
Oscar82oscar82 Posted September 23, 2025 Posted September 23, 2025 Just now, MillerMark said: Atunci îți recomand sincer chikenroads.ro. Eu am încercat și am fost plăcut surprins de rezultate. Proiectul lor Chicken Road Câștigă Bani 2025 chiar funcționează și e explicat clar, pas cu pas. Poți începe simplu și vezi rezultate fără să pierzi timp aiurea. Perfect, mulțumesc mult pentru pont! Fix așa ceva căutam. Quote
Recommended Posts