Jump to content

Cerere - [AIM] - luvius [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Nume:Matei.

Varsta:16 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o fire ambitioasa,cu simtul responsabilitatii si al umorului atunci cand este cazul.Sunt adeptul intelegerii,al conlucrarii cu ceilalti din jur,si al respectului de sine.Nu accept sa fiu mintit sau badjocorit,consider asta o lipsa de educatie si respect fata de cei din jur.Am dobandit cei 7 ani de acasa,si am invatat cum sa ma port,si cum sa ma integrez intr-o societate de oameni civilizati.Cand am un scop.fac absolut orice ca sa il ating,indiferent de ce anume implica asta.Imi place sa cred ca am vointa,uneori sunt calm si incerc sa gasesc solutii pentru unele probleme,sunt un tip modest,creativ,responsabil,si respect pe oricine daca sunt respectat la randul meu.

Locatia(Oras):Roman,judetul Neamt.

Ce gen de muzica asculti?;oricare                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              STATISTICI ONLINE:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            San Andreas - Multiplayer:

Nick :.luvius.
Nivel :24.
Nume folosite anterior:nu am.
Vechime pe server:3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am fost.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/yeJoM

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/luvius
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu am avut niciodata altercatii cu membrii [AIM]

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Legend si aT.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am mai facut parte din [AIM] pana acum.
Ce alte jocuri mai joci?:Cs:Go,Fifa 16.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Awp.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10

Experienta DM [ ()/10]:5/10                                                                                                                                                                                                                                          CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:mateicretu997gmail.com
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este cel mai respectat pe comunitatea Bugged,contine membrii maturi,seriosi,experimentati,si care cunosc in intregime regulamentul bugged.Un alt motiv pentru care doresc sa devin membru [AIM],este faptul ca nu am mai facut parte pana acum din cadrul acestuia,si imi doresc de foarte mult timp acest lucru.Consider ca ma voi integrea cu usurinta deoarece membrii sunt caldurosi cu playerii noi,si cred ca imi voi face multi prieteni aici.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Consider ca pot ajuta acest clan prin a respecta in intregime regulamentul acestuia,prin a fii activ,si ascultator.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Sunt de acord.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da.

Edited by Lyonn_99
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp