Jump to content

Cerere - [AIM] - Maddox [Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Dorobantu Sorin Georgian Daniel.
Varsta: 20 de ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un om ok, glumet, receptiv la glumele altora. Am un strop de aroganta (vitala. parerea mea), sunt bun strateg si mare oportunist. Imi fac usor prieteni insa cu timpul ii selectez si renunt la cei ce cred ca pot fi oarecum daunatori pentru ceilalti prieteni, pentru familie sau chiar pentru mine. Sunt un visator care obisnuieste sa isi puna visele in aplicare, desi cei din jur adesea nu prea imi dau sanse.

Locatia(Oras): Sunt din sat Vlad Tepes, comuna Comana, judetul Giurgiu

Ce gen de muzica asculti? As putea vorbi ore intregi despre muzica, dar pot spune ca in majoritate ascult Rap romanesc underground si mai comercial, cat si Rock alternativ sau trupe vechi, gen : Motorhead, Nirvana, Guns N Roses. AC/DC, Metallica si multe altele, nu fug de manele chiar ascult si la petreceri ascult si muzica house/dance, adica mai toate genurile dar in special Rap si Rock.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 

Nick : Maddox
Nivel : 70
Nume folosite anterior: GeorgeRoger, Dani1992, DrogXD, Invatace, DrogXD.Magicianul, Invatacel, Joser.POSEIDON, Joser.Beleaua
Vechime pe server: Joc din 2013 fac aproape 4 ani de cand sunt pe server.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut niciodata ban

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/CxseM

Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Maddox
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu au existat.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in foarte multe clanuri nu le pot specifica pe toate pentru ca ar dura destul de mult dar le pot scrie pe ultimele 2 : Am fost in clanul Fifty Cents [50] si in Southers Rockets sR.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Am fost mai demult dar am iesit fiindca imi facusem propriul clan.
Ce alte jocuri mai joci?: Fifa 17, Metin WOM2 si ocazional League Of Legends
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Momentan nu cunosc toti membrii din acest clan insa []Carlos e un vechi prieten.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: De departe 10/10

Experienta DM [ ()/10]: Am 2 ani jumatate de mafii in spate deci pot spune tot 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:  Skype: facebook:soringlontz97
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca asa trebuie, simt ca aici ma voi simti cel mai bine si clanul asta e cam singurul care e mai vechi decat mine si inca este un clan de top ca in prima mea zi pe acest server.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Sfaturi batranesti de la un jucator experimentat si ii pot ajuta cu ce imi sta in putinta. 

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Pentru asta intru in clan, sa vad : Maddox[AIM]
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? 
Pentru asta intru in clan, sa vad : Maddox[AIM]

Edited by Maddox.Taximetristul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp