AdmiraL Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 SONS OF ANARCHY Scurta descriere: În oraşul Charming există o comunitate unită, aflată sub "controlul" unui respectat şi temut club de motociclişti, aceştia ocupându-se în principal cu traficul de armament, operaţiune camuflată în spatele unui service moto. Jackson "Jax" Teller este unul din membri acestui club, el fiind fiul răposatului conducător al clubului şi adjunctul lui Clarence "Clay" Morrow, cel care a trecut la conducerea clubului şi care i-a devenit tată vitreg după ce s-a căsătorit cu mama sa Gemma. Proaspăt devenit tată al unui băiat şi confruntându-se cu o serie de nelegiuri din partea clubului, Jax se găseşte în postura de a reevalua scopul clubului şi de a înţelege mai bine planul tatălui său pentru acest club, lucru care îi face pe cei din club sa îi pună la îndoială loialitatea. 1
optical Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Am auzit de el, am vazut doar primul episod. Nu am avut timp sa ma uit la el ii pacat este un serial excelent.Ti-am dat +1 si recomand acest serial.
Done Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 L-am terminat in cateva zile , mi-am comandat hanorac Sons Of Anarchy si acum ma credeti sau nu am in minte sa strang cat de curand bani de un Harley :))
AndrewShine Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Drăguţ, o să-l vizionez, cât de curând.
Helper Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Am sa ma uit si eu la el, cand o sa am timp.
Recommended Posts