Fade Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Am nevoie de ajutorul vostru. Am un mouse Tracer Scorpius, nu este mouse-ul de vină să zic așa.. Când intru pe forum, câteodată nu mai mă lasă să dau scroll-up, oare de la ce? Nu mă deranjează foarte tare, dar trebuie să redeschid browser-ul. Quote
Alekz Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Doar pe forum.bugged.ro ai aceasta problema? Ai incercat de pe alt browser? Quote
Fade Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 Doar pe forum.bugged.ro ai aceasta problema? Ai incercat de pe alt browser? Am avut problema pe Google Chrome, am descărcat Opera și tot așa îmi face dar pe Opera face mai rar. Quote
grey - Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Am avut problema pe Google Chrome, am descărcat Opera și tot așa îmi face dar pe Opera face mai rar. Mi s-a mai întâmplat şi mie, dar nu cu acel mouse, am un SteelSeries Rival 100 Sakura, de la browser cred că e problema. Quote
Recommended Posts