Gabriel Ghiun Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname: GabbeLevel: 47.Ore jucate: 1822.Poza cu invitatia: Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/GabbeSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/Q7ZNO (N-am idee de ce se imparte monitorul asa). Cateva realizari pe server/ forum: Am reusit sa fiu co-lider al factiunii Hitman Agency, am obtinut functia de Helper 2, de doua ori.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO ocazional.De ce vrei sa intri in clan: Am mai fost, aici m-am adaptat cel mai bine.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Sunt foarte multe la numar, nu le pot enumera pe toate.Ai mai facut parte din clanul Varrios Families? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am vrut sa incerc ceva nou.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg cu aproape toti, sunt mici exceptii pe alocuri, dar e ok.Planuri de viitor pe server?: Nu am un plan anume, speram la lead insa o sa las viitorul de pe SA:MP sa ma surprinda.Informatii legate de viata reala:Prenume: Gabriel.Varsta reala: Am 17 ani.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Nu mi se pare ok sa ma descriu, ii las pe altii sa ma vada prin ochii lor, consider ca ma pot descurca in orice situatie, mai mult nu pot spune despre mine.Ce gen de muzica asculti?: Ascult doar rap.Ce hobbyuri ai?: Fac versuri si mazgalesc peretii in timpul liber.
Alliance Fabian Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
Alexx Sorin Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 PRO (TELEFON) Sanciuni nu ai, ai sters FH-ul dar te cunosc de inainte de asta. Periti un pro chiar daca nu prea vorbești :).
.EXTAZZY Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
Gudy Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Wrong topic. Edited April 20, 2017 by GUDINSON.
TheFuture Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
NARUTO999 Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
Hipsta Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
xLee Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
P.Razvan12 Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Sanctiuni grave recente nu ai, iar Faction History-ul tau este ok. Meriti sa faci parte din acest clan, PRO!
Recommended Posts