Luci Farfurie Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) Niste avatare pentru fratele meu <3 Mai lucreaza un pic la text si foloseste mai multe gradiente, foloseste mai mult contrast si mareste un pic saturatia sa fie mai "vie" lucrarea. Edited March 3, 2018 by Luky1 Quote
brolyK47 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 destul de mari probleme la text, insa le poti remedia pe viitor in schimb blur-ul e ok, mai joaca-te putin cu effectele ca lucrarea pare destul de monotona urmareste tutoriale, etc. KW! Quote
RevoW Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 destul de mari probleme la text, insa le poti remedia pe viitor in schimb blur-ul e ok, mai joaca-te putin cu effectele ca lucrarea pare destul de monotona urmareste tutoriale, etc. KW! cauti un al doi lea revow ? ))) Quote
brolyK47 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 cauti un al doi lea revow ? ))) te am pe tine <3 Quote
grey - Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
SnakeEyes. Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Mai lucreaza la textul ala ca arata cam urit,cauta niste text style-uri pe net. Quote
MihneaZkw Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Frumoase lucrari, atat text cat si blur. Felicitari. Astept niste sfaturi pe profilul meu . Quote
mKazY Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Textul puțin mai mic pentru avatar și sunt ok. :^ Quote
mKazY Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 *Cateva avatare: Textul secundar, cam foarte neclar. Cât despre blur, ăăm, mi-a adus aminte de banane, cam galben și deschis totuși:)) Dar drăgut, sunt cât de cât clare, iar despre ce am văzut mai sus, mai ai de lucrat la text, eventual fă-l mai mic. Quote
Recommended Posts