SemiJR.baws Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Model aplicație: → Viața reală:→ Nume:Diaconescu→ Prenume:Alexandru-Ionut.→ Vârstă:15 ani.→ Orașul tău natal:Tilceni→ Ce hobby-uri ai?:Fotbal→ Ce ai vrea să faci după ce termini liceul (asta în caz că nu l-ai terminat)?:O facultate.→ Alte precizări?:Succes. In game: → Nickname actual:VDY[] → Nickname-uri anterioare:SemiJR → Link userpanel (yellow):http://yellowpanel.bugged.ro/profile/vDy[] → Link de la userpanel-ul pe care jucai înainte de Yellow:http://orangepanel.bugged.ro/profile/vDy[] → De ce ai ieșit din ultimul clan?:Deoarece am vrut sa incerc un nou clan. → Ai minim 10 de ore jucate pe server?:Da am. → Doresc să fac parte din clanul ThisMeans Revolution, deoarece:Deoarece este un clan bine intemeiat cu niste baieti de treaba.→ Ai mai făcut parte din clanul Thiseans Revolution? Daca da, de ce ai ieșit?:Da am mai facut parte pe orange, si am iesit deoarece am incercat un nou clan. → Exista vreun membru cu care nu te înțelegi?:Nu. → Enumera câțiva membri care îți sunt prieteni:Nici un membru nu-mi este prieten pana in acest moment. Edited April 21, 2017 by SemiJR.baws Quote
AleexFS Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 CONTRA. Are un trecut urat pe ORANGE.BUGGED.RO. Quote
Blase Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 in cerere ai scris ca ai avut numele SmeiJr si ai pus link de la alt nune. Poate ai copiat numele Quote
RazzY Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Contra , aplicatie incompleta . Uite aplicatia completa Model aplicație:→ Viața reală:→ Nume:→ Prenume:→ Vârstă:→ Orașul tău natal:→ Ce hobby-uri ai?:→ Ce ai vrea să faci după ce termini liceul (asta în caz că nu l-ai terminat)?:→ Alte precizări?:In game:→ Nickname actual:→ Nickname-uri anterioare:→ Link userpanel (yellow):→ Link de la userpanel-ul pe care jucai înainte de Yellow:→ De ce ai ieșit din ultimul clan?:→ Ai minim 10 de ore jucate pe server?:→ Doresc să fac parte din clanul ThisMeans Revolution, deoarece:→ Ai mai făcut parte din clanul Thiseans Revolution? Daca da, de ce ai ieșit?:→ Exista vreun membru cu care nu te înțelegi?:→ Enumera câțiva membri care îți sunt prieteni: Quote
Baciu Florin Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Contra, aplicatia este incompleta si ai trecut urat pe orange. Quote
SemiJR.baws Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 (edited) in cerere ai scris ca ai avut numele SmeiJr si ai pus link de la alt nune. Poate ai copiat numele Daca mi-am schimbat numele?, n-am copiat nici un nume, te rog gandeste inainte sa scri. Edited April 21, 2017 by SemiJR.baws Quote
Recommended Posts