Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prezentare: Sunt moduri Cleo .cs care ajuta Politisti,Paramedici,Assasini,Instructori si Taximetristi.

AzpH3wF.png

Mod de folosire: Dupa ce-l descarcati, il puneti in folderul Cleo unde se afla si Gta San Andreas.

Mod pentru COP's:

GcShWLW.png

Link download:Click!

Mod pentru Hitman:

39tJsp5.png

Mod pentru Paramedic:

1GN3tQe.png

Mod pentru Taximetristi:

kYkRIMo.png

Mod pentru Instructori:

QheWNUL.png

Modul pentru COP's te ajuta sa dai in loc de /ticket id 50k da /tk id-ul si ii da amenda pe 50k.

Modul pentru Hitman : Sunt comenzile prescurtate.

Modul pentru Paramedic: Comenzi prescurtate pentru /ha- dai heal pe 1k, iar /hc- dai heal colegilor pe 1$.

Mod pentru Taximetristi:Te ajuta sa intrebi clientul unde sa il duci etc.

Modul pentru instructori: Te ajuta sa dai de exemplu:/gg inloc de givegun,/gun-/givelicence id-ul licenta, etc.

Pentru orice problema / nelamurire imi puteti da un PM pe forum sau sa lasati un Reply.

Pentru alte moduri imi puteti da PM pe forum.

• Upvote 3
Posted (edited)

Cateva moduri cleo combinate si furate de la Gumball, praf. Lasa-te de sanny builder, daca nu stii sa faci un mod de la 0, mai bine nu le fa.. L-am descarcat si cand ma uit prin el, ce sa vezi, modurile de la Gumball.. + ala de Taxi e furat de la mine, iti si zic, /ta nu o sa mearga ca e comanda de la politie, te pwpik.

Edited by Alliance Ramses
Posted

Cateva moduri cleo combinate si furate de la Gumball, praf. Lasa-te de sanny builder, daca nu stii sa faci un mod de la 0, mai bine nu le fa.. L-am descarcat si cand ma uit prin el, ce sa vezi, modurile de la Gumball.. + ala de Taxi e furat de la mine, iti si zic, /ta nu o sa mearga ca e comanda de la politie, te pwpik.

1.Nu este nici un mod de la gumbal

2.Esti noob

3.Se vede clar ca nu e nici un mod de a lu' gumbal.

4.Modurile sunt facute de la 0

5.Lasa-te tu de SannyBuilder.

Posted

1.Nu este nici un mod de la gumbal

2.Esti noob

3.Se vede clar ca nu e nici un mod de a lu' gumbal.

4.Modurile sunt facute de la 0

5.Lasa-te tu de SannyBuilder.

1. In unele moduri se vede scriptul lui gumball ca e modificat.

2. E usor sa schimbi `by X` in `by Sh0TT`

3. Modurile nu sunt facute de la 0, degeaba incerci.

4. Precum am spus, in modul de taxi, /ta e comanda buguita, e furata de la mine.

5. Nici nu stii sa deschizi sanny builder, ce sa scriptezi tu.

6. Mari modderi ce sunteti, daca modificati 2 cuvinte, modul nu e scriptat de voi, lasa-te.

Posted

1. In unele moduri se vede scriptul lui gumball ca e modificat.

2. E usor sa schimbi `by X` in `by Sh0TT`

3. Modurile nu sunt facute de la 0, degeaba incerci.

4. Precum am spus, in modul de taxi, /ta e comanda buguita, e furata de la mine.

5. Nici nu stii sa deschizi sanny builder, ce sa scriptezi tu.

6. Mari modderi ce sunteti, daca modificati 2 cuvinte, modul nu e scriptat de voi, lasa-te.

Mare priceput esti tu ma, smechere e vai de tine.

Posted

La hitman cica "Ei comanda", "Ei o arma..." "Ei?"  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Romana.exe has crashed.

Nu eram atent, si e asa de amuzant, vezi sa nu-mi dea m*** crash cand mi-o ia in dinti.

Posted

Posted

• 2 weeks later...
Posted (edited)

La 'Instructors' ai scris 'Mod pentru Cops'.

Daca ai putea sa faci o comanda prescurtata pentru '/givelicence <id> <gun/fly/boat>'.

Gen '/glg xy' - pentru gun (glg= give licence gun), si asa si pentru celalalte.

Edited by MiNDEXTH.
Posted (edited)

Nu inteleg ce aveti cu omu, face ceva folositor pentru comunitate si apar critici, daca sunteti buni in gura faceti si voi astfel de moduri si dupa comentati.

In moment ce acest player face un mod folositor comunitatii nu aveti motiv de a comenta.

Gj, ai +1 de la mine si respect.

PS: Mane pune link-ul de download la taxi, deoarce cmd taxi e acelasi ca la paramedic, ai incurcat link-urile, sunt 2 link-uri cu cmd paramedic si nu exista taxi.

Edited by JonsoN
Posted

Nu inteleg ce aveti cu omu, face ceva folositor pentru comunitate si apar critici, daca sunteti buni in gura faceti si voi astfel de moduri si dupa comentati.

In moment ce acest player face un mod folositor comunitatii nu aveti motiv de a comenta.

Gj, ai +1 de la mine si respect.

PS: Mane pune link-ul de download la taxi, deoarce cmd taxi e acelasi ca la paramedic, ai incurcat link-urile, sunt 2 link-uri cu cmd paramedic si nu exista taxi.

http://www62.zippyshare.com/v/5JAEIUz6/file.html

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp