Popular Post Dantes Posted April 23, 2017 Popular Post Posted April 23, 2017 (edited) Salut, după multe cererii pe YouTube ”Dantes dă-mi armele, ținta, timecyc, suntele, etc..”, m-am săturat sincer să primesc mereu comentarii de genul, m-am gândit să fac un pack cu toate modurile ca să-mi fac viața mai ușoară! Aveți în pack și un mic bonus, toate cele 3 ținte cu care am jucat eu cel mai mult și cu care am dat cel mai bine. (Justinian Aqua mare, actuala care o am acum + încă una) Mai exact în acest pack de moduri o să găsiți:- Kill-List modificat- Sunete modificate- Arme Alexander Capone (Deagle cu fist schimbat) + M4, Rifle Samurai Team- 3 ținte- Timecyc- Efecte cu mult sângeNu se află doar gta3img în acest pack, dar cred că îl găsiți ușor pe google: Gta3.IMG JustiN, puțin modificat de mine pe placul meu.. dar îl puteți face și voi cu modurile care le ofer acum :)DOWNLOAD HERE: CLICK Dacă ți-au plăcut modurile și ți-au fost de folos, nu ezita să apeși pe butonul de +1 ! Mulțumesc. :wub: AVEȚI UN .TXT ÎN PACK CU UN TUTORIAL DE INSTALARE ! ENJOY. Spor la wars, paintball, etc & DONT PLAY WITH CHEAT MADĂFAKĂR ! :ph34r: Edited April 24, 2017 by dantezz 11
Dantes Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 si cum bag killistu? ai tutorial instalare în pack. bv ms bn tu e cv Dai si m4-ul albastru vechi te rog? nu-l mai am cu fistu care-l aveam înainte, dar ți-l dau și bagi tu fist.. CLICK
Dantes Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 gg daneteze mersi cf ma dantez dau moduri, tu?
specii sunt peste Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Tu cate liniute ai la brightness?Iti cer deoarece tinta aia lui croco abia apare la tine,iar la mine se vede toata. +1
Unstoppable Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 Suferi si-mi dai report =)) Si stai usor, am luat ban pentru comand promt ca l-am deschis pe la 20, nu pt aim, fanule pwp.
Recommended Posts