KARiM. Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 (edited) În cadrul acestui topic vor fi prezentate evenimentele active precum și bonusurile ce pot fi primite de fiecare membru în parte. Fiecare eveniment vine cu un set de reguli ce vor fi detaliate mai jos. Chiar dacă toate condițiile au fost îndeplinite în totalitate, liderul își rezervă dreptul de a hotărâ dacă membrul va primi premiul / bonusul. Va trebui să completați o anumită cerere pentru a vă înscrie la eveniment. În cazul în care nu îndepliniți condițiile de participare, sunteți rugați să nu postați aiurea. 'Days Event' membrii vor primi o sumă de bani pentru atingerea unui anumit număr de zile în cadrul facțiunii; aveți la dispoziție 3 zile din momentul în care ați atins zilele necesare pentru a face o cerere referitoare la acest eveniment; în cazul în care termenul alocat este depășit, veți fi automat respinși; după ce ați făcut o cerere, puteți anunța liderul cu privire la acest lucru pentru a evita întârzierea acordării premiului; premiul se poate acorda oricând, nu este nevoie de organizarea și prezența la o ședință pentru acest lucru; Se va acorda suma de $10.000.000 membrilor care au atins 60 de zile în cadrul facțiunii; $20.000.000 membrilor care au atins 120 de zile în cadrul facțiunii; $30.000.000 membrilor care au atins 180 de zile în cadrul facțiunii; $40.000.000 membrilor care au atins 240 de zile în cadrul facțiunii; s.a.m.d + $10.000.000 pentru fiecare 60 de zile petrecute în plus în cadrul facțiunii. Model de postare: Nickname: Evenimentul la care te înscrii: Numărul de zile pentru care vrei sa fii premiat: 'Taximetristul sufletist' acest eveniment este dedicat membrilor cărora le place să accepte comenzi folosind comanda [/taxi accept ID]; membrul care va avea cele mai multe comenzi acceptate va fi premiat cu suma de $15.000.000; trebuie să aveți o dovada pentru fiecare comandă acceptată. Puteți să faceți un screenshot folosind tasta F8, sau un program de filmat care are și funcția de fotografiere; pozele trebuie să le încărcați pe un site precum https://imgur.com/upload și trebuie să fie complete (să conțină data+numele jucătorului+numele serverului); orice încercare de fraudă a acestui eveniment va atrage descalificarea + sancționarea membrului cu Avertisment Verbal pe motiv 'fraudare eveniment'; evenimentul va fi deschis cu o săptămână înainte de organizarea ședinței, prin urmare, doar comenzile acceptate în săptămâna de dinaintea ședinței vor fi acceptate; membrul va fi anunțat și premiat în timpul ședinței; pentru a putea participa la acest eveniment aveți nevoie de minim 10 comenzi acceptate prin [/taxi accept ID] + completarea cererii de mai jos; înscrierile pentru acest eveniment se fac până la ora 14:00 în ziua în care va fi organizată ședința; Model de postare Nickname: Evenimentul la care te înscrii: Rank-ul pe care îl deți în cadrul facțiunii: Numărul de comenzi acceptate: Dovada: 'Best Taxi driver' evenimentul va premia taximetristul cu cele mai multe comenzi în [/raport], dacă vor fi îndeplinite anumite condiții; pentru a participa la acest eveniment trebuie ca, pe langă numărul de comenzi pe care trebuie să îl executați în mod normal pentru a avea raportul dublu, să mai faceți în plus 30 de comenzi. Spre exemplu, dacă la rank 5, raportul vostru este de 17 comenzi, pentru a efectua raportul dublu aveți nevoie de 34 de comenzi, înseamnă că pentru participarea la acest eveniment, aveți nevoie de minim 64 de comenzi în [/raport]. Același exemplu se aplică pentru fiecare rank în parte; pentru a răsplăti munca realizată de participanții, am decis ca acest eveniment să aibă 3 locuri ce vor fi premiate. Prin urmare, membrul clasat pe primul loc, având cele mai multe comenzi efectuate va câștiga suma de $15.000.000, membrul clasat pe locul al doilea - $10.000.000, iar membrul clasat pe locul al treilea va primi $5.000.000. evenimentul va fi deschis cu o săptămână înainte de organizarea ședinței, prin urmare, doar raportul efectuat în săptămâna de dinaintea ședinței va fi luat în considerare; în cazul în care se întâmplă sa aveți reset în primele zile ale săptămânii, iar ședința este la sfârșitul săptămânii puteți să faceți un screenshot la comenzile pe care le aveți în acel moment pentru a nu mai munci în plus. Se poate posta oricand în topic, în orice zi a săptămânii, nu trebuie să așteptați până în ziua ședinței. În momentul în care considerați că aveți un număr ridicat de comenzi, faceți un SS la /raport. încercați să nu fraudați comenzile făcute pentru a vă înscrie la eveniment, riscați să fiți descalificați și sancționați în cadrul facțiunii cu Avertisment Verbal pentru 'fraudare eveniment'; nu aveți nevoie de dovezi pentru acest eveniment deoarece raportul este procesat automat pe panel; înscrierile pentru acest eveniment se fac până la ora 14:00 în ziua în care va fi organizată ședința; Model de postare Nickname: Evenimentul la care te înscrii: Rank-ul pe care îl deți în cadrul facțiunii: Numărul de comenzi efectuate: Dovada: Bonusuri Bonusurile acordate în cadrul facțiunii au în vedere, în principal, activitatea membrilor. membrul cu cele mai multe payday-uri jucate în momentul acordării salariului va primi un bonus de $10.000.000; testerii din cadrul facțiunii vor primi un bonus de $1,000.000 pentru fiecare test acordat; Edited November 30, 2025 by Sh0wn #New logo & reorganizare 2 Quote
AweR Mafiotul Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Nickname pe server: AweRNumarul de zile avut in factiune: 50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un taximetrist foarte credincios si nu ma las pana nu fac clientul fericit .Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 100 de zile daca nu iau Wipe .Alte precizari: Sunt un taximetrist foarte socilabil si as dori din tot sufletul sa primesc acest premiu . Quote
KARiM. Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Nickname pe server: AweR Numarul de zile avut in factiune: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un taximetrist foarte credincios si nu ma las pana nu fac clientul fericit . Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 100 de zile daca nu iau Wipe . Alte precizari: Sunt un taximetrist foarte socilabil si as dori din tot sufletul sa primesc acest premiu . Cerere pentru bonus acceptata. Quote
Aristotel. Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Nickname pe server: BROKEN Numarul de zile avut in factiune:51. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am un comportament civilizat si respectuos fata de ceilalti membri, fac raportul de activitate saptamanal. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Va multumesc. Quote
KARiM. Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Nickname pe server: BROKEN Numarul de zile avut in factiune:51. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am un comportament civilizat si respectuos fata de ceilalti membri, fac raportul de activitate saptamanal. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Va multumesc. Cerere pentru bonus acceptata. Quote
rzv2013 Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 (edited) ! Edited April 25, 2017 by rzv2013 Quote
Cateodata Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Nickname pe server: CateodataNumarul de zile avut in factiune: 50.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un taxiimetrist experimentat si-mi respect toti colegii.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult, pana la urmatorul wipe.Alte precizari: Multumesc anticipat! Sanatate! Quote
KARiM. Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Nickname pe server: Cateodata Numarul de zile avut in factiune: 50. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un taxiimetrist experimentat si-mi respect toti colegii. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult, pana la urmatorul wipe. Alte precizari: Multumesc anticipat! Sanatate! Cerere pentru bonus acceptata. Quote
DraveN. Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Nickname pe server: DraveNNumarul de zile avut in factiune: 300De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru zilele detinute in factiune si pentru seriozitatea mea.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana iau lider. B) Alte precizari: - Quote
KARiM. Posted May 3, 2017 Author Posted May 3, 2017 Nickname pe server: DraveN Numarul de zile avut in factiune: 300 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru zilele detinute in factiune si pentru seriozitatea mea. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana iau lider. B) Alte precizari: - Cerere pentru bonus acceptata. Quote
Imperfect Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Nickname pe server: SadFace Numarul de zile avut in factiune: 92 de zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat, deoarece detin numarul de zile necesar premiului, sunt un membru la locul lui si nu am creat prea multe probleme de-a lungul sederii mele in factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 150 de zile sau chiar mai mult. Alte precizari: - Quote
KARiM. Posted May 7, 2017 Author Posted May 7, 2017 Nickname pe server: SadFace Numarul de zile avut in factiune: 92 de zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat, deoarece detin numarul de zile necesar premiului, sunt un membru la locul lui si nu am creat prea multe probleme de-a lungul sederii mele in factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 150 de zile sau chiar mai mult. Alte precizari: - Poti face o cerere atunci cand ai 100 zile, nu inainte cu o saptamana sa faci 100 zile, faci atunci, cerere respinsa. Quote
FrenKK Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Nickname pe server:KnowLesNumarul de zile avut in factiune:50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt foarte activ si am un comportamet decent.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:pana la 100 daysAlte precizari:Multumesc! Quote
Cosmin Maier Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Nickname pe server: Mike.T0reno Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am o activitate destul de buna. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana ii Karim lider. Alte precizari: Forța Karim. Quote
KARiM. Posted May 8, 2017 Author Posted May 8, 2017 Nickname pe server:KnowLes Numarul de zile avut in factiune:50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt foarte activ si am un comportamet decent. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:pana la 100 days Alte precizari:Multumesc! Cerere pentru bonus acceptata. Nickname pe server: Mike.T0reno Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am o activitate destul de buna. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana ii Karim lider. Alte precizari: Forța Karim. Cerere pentru bonus acceptata. Quote
Imperfect Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Nickname pe server: SadFaceNumarul de zile avut in factiune: 100 de zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat, deoarece detin numarul de zile necesar premiului, sunt un membru la locul lui si nu am creat prea multe probleme de-a lungul sederii mele in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu intentionez sa mai stau prea mult, deoarece monotonia m-a cuprins si a inceput sa devina plictisitor sa fac acelasi lucru.Alte precizari: - Quote
KARiM. Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 Nickname pe server: SadFace Numarul de zile avut in factiune: 100 de zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat, deoarece detin numarul de zile necesar premiului, sunt un membru la locul lui si nu am creat prea multe probleme de-a lungul sederii mele in factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu intentionez sa mai stau prea mult, deoarece monotonia m-a cuprins si a inceput sa devina plictisitor sa fac acelasi lucru. Alte precizari: - Cerere pentru bonus acceptata. Quote
Pimpi. Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) Nickname pe server: PimpiNumarul de zile avut in factiune: 52De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca sunt un membru ok in cadrul factiunii si de ce nu..Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana iau wipe/lider(visele pot deveni realitate ( :lol: ) ) . Alte precizari: - Edited May 17, 2017 by Pimpi.sR Quote
KARiM. Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 Nickname pe server: Pimpi Numarul de zile avut in factiune: 52 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca sunt un membru ok in cadrul factiunii si de ce nu.. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana iau wipe/lider(visele pot deveni realitate ( :lol: ) ) . Alte precizari: - Cerere pentru bonus acceptata. Quote
G4BRIEL Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Nickname pe server:Allin[]Numarul de zile avut in factiune:52 days.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Cred ca merit deoarece am acumulat aceste zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana lasa KARIM.Alte precizari: FTW TAXI LS Quote
KARiM. Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Nickname pe server:Allin[] Numarul de zile avut in factiune:52 days. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Cred ca merit deoarece am acumulat aceste zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana lasa KARIM. Alte precizari: FTW TAXI LS Cerere pentru bonus acceptata. Quote
XeoNaTTix Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Nickname pe server: Xeonatix.Numarul de zile avut in factiune: 50.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt activ si am un limbaj decent cu clientii.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la urmatorul wipe.Alte precizari: Multumesc frumos. Quote
KARiM. Posted May 22, 2017 Author Posted May 22, 2017 Nickname pe server: Xeonatix. Numarul de zile avut in factiune: 50. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt activ si am un limbaj decent cu clientii. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la urmatorul wipe. Alte precizari: Multumesc frumos. Cerere pentru bonus acceptata. Quote
KillaNVm Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Nickname pe server: KillaFonicNumarul de zile avut in factiune: 50.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece imi fac treaba asa cum trebuie si imi fac clientii multumiti.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, cred ca pana la 100 de zile.Alte precizari: Sper sa imi castig premiul. Multumesc! Quote
G4BRIEL Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Nickname pe server:G4brielNumarul de zile avut in factiune:51De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Datorita zilelor acumulate.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mai am de stat inca ceva.Alte precizari:Multumesc. Quote
Recommended Posts