KH4 Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Nickname pe server: KHM4 Numarul de zile avut in factiune: 50. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Datorita activitatii si numarului de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. Alte precizari: - Quote
KARiM. Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 On 9/19/2018 at 11:01 AM, GabyKing said: Nickname pe server: RagnarREGELENumarul de zile avut in factiune: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Las lider.ul sa decidă ăsta. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wapp. Alte precizari: Mulțumesc. Cerere pt bonus acceptata. On 9/20/2018 at 11:58 AM, KH4 said: Nickname pe server: KHM4 Numarul de zile avut in factiune: 50. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Datorita activitatii si numarului de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. Alte precizari: - Cerere pt bonus acceptata. Quote
Stefann Daniel Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Nickname pe server:$$Stefann.$$Numarul de zile avut in factiune:100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru acumulare 100 days in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu acest lucru.Alte precizari:- Quote
KARiM. Posted September 26, 2018 Author Posted September 26, 2018 1 hour ago, Stefann Daniel said: Nickname pe server:$$Stefann.$$Numarul de zile avut in factiune:100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru acumulare 100 days in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu acest lucru.Alte precizari:- Cerere pt bonus acceptata. Quote
Te0 Posted October 7, 2018 Posted October 7, 2018 Nickname pe server: Te0Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 100 de zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu sunt sigur,probabil inca 100 de zileAlte precizari: - Quote
KARiM. Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 4 hours ago, Te0 said: Nickname pe server: Te0Numarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru acumularea a 100 de zile.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu sunt sigur,probabil inca 100 de zileAlte precizari: - Cerere pt bonus acceptata. Quote
DaryL Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Nickname pe server: DaryLNumarul de zile avut in factiune: 800 de zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu cred ca merit sa primesc acest bonus deoarece este un numar mare de zile acumulate in aceasta factiune. Merit sa primesc acest bonus pentru munca depusa in aceasta factiune prin functia de rank 6 pe care o detin. Mersii, Karim pentru sansa acordata ca rank 6. pwpCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand renunti, cel mai probabil. Sau daca iau lider, nu stiu.Alte precizari: Pupek. Quote
Stefann Daniel Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Nickname pe server:$$Stefann.$$Numarul de zile avut in factiune:150De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru acumulare 150 days.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult timpAlte precizari:- Quote
Jorjel Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Nickname pe server: JorjelNumarul de zile avut in factiune: 62De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider, ca merit sa fiu premiat deoarece sunt un membru serios capabil de a-si face raportul chiar pe 2 saptamani.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la rank 5.Alte precizari: Multumesc mult! Quote
Stefann Daniel Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Nickname pe server:$$Stefann.$$Numarul de zile avut in factiune:200De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Acumularea a 200 de zile in factiune.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat de mult posibil.Alte precizari:<3 Quote
Florin Sandu Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 (edited) Nickname pe server: Xxx.Florin.xxX Numarul de zile avut in factiune: 52 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitate. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana iau 3/3. Alte precizari: Mersi Edited January 5, 2019 by Florin Sandu Quote
ANiKETOS Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Nickname pe server: ANiKETOSNumarul de zile avut in factiune: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult.Alte precizari: Multumesc. Quote
Necoara Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Nickname pe server:NecoaraNumarul de zile avut in factiune:100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu prea mult, incurand o sa pun o demisie!Alte precizari:Multumesc. Quote
rANDREi. Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Nickname pe server: rANDREi.Numarul de zile avut in factiune: 50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: deoarece sunt cuminte pe f si nu deranjez pe nimeni.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana iese liderulAlte precizari: multumesc si sper sa primesc banutii Quote
FloriNNNq Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Nickname pe server: [LD]FloriNNNqNumarul de zile avut in factiune: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Sunt foarte activ.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: r5, probabil, nu stiu.Alte precizari: Va iubesk. Quote
Bobillho Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Evenimentul a fost readaugat. • MODEL • Nickname: Rank: Numar de zile: De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Alte precizari: • Exemplu de model completat • Nickname: BobillhoRank: 7Numar de zile: 100 zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru activ si nu am avut sanctiuni in aceasta perioada. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus un numar de zile, probabil peste 365. Alte precizari: Este o factiune foarte organizata. Quote
Bogdan826 Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Nickname: Bogdan547 Rank: 5 Numar de zile: 500 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitate Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu se stie ce o sa fie in viitor. Alte precizari: Bafta! Quote
Ionut Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 1 hour ago, Bogdan547 said: Nickname: Bogdan547 Rank: 5 Numar de zile: 500 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru activitate Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu se stie ce o sa fie in viitor. Alte precizari: Bafta! Ai primit banii! Quote
S4ur0n Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Nickname: Saur0n Rank: 5 Numar de zile: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru devotat acestei factiuni. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Destul de mult. Alte precizari:Nu am, multumesc! Quote
Ionut Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 9 hours ago, S4ur0n said: Nickname: Saur0n Rank: 5 Numar de zile: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru devotat acestei factiuni. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Destul de mult. Alte precizari:Nu am, multumesc! Ai primit banii! Quote
iMendez Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Nickname pe server: RomanReigns. Numarul de zile avut in factiune: 101. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am un comportament civilizat si respectuos fata de ceilalti membri, fac raportul de activitate saptamanal. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Va multumesc. Quote
Ionut Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 3 minutes ago, MeNdEz. said: Nickname pe server: RomanReigns. Numarul de zile avut in factiune: 101. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am un comportament civilizat si respectuos fata de ceilalti membri, fac raportul de activitate saptamanal. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Va multumesc. Ai primit banii! Quote
CrIsTiLeWa Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Nickname: CrIsTiLeWaRank: 5 Esti sigur ca nu ai avut sanctiuni pana la Rank 5?: Sunt sigur de asta! Numărul de zile: 42 de zileAlte precizări: Multumesc! Quote
GumBaLl Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 1 hour ago, Lewa C. said: Nickname: CrIsTiLeWaRank: 5 Esti sigur ca nu ai avut sanctiuni pana la Rank 5?: Sunt sigur de asta! Numărul de zile: 42 de zileAlte precizări: Multumesc! Cerere acceptata! Quote
Scipio Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 Nickname: LUXURiAN$Rank: 5.Esti sigur ca nu ai avut sanctiuni pana la Rank 5?: Desigur.Numărul de zile: 42 de zile.Alte precizări: Multumesc! Quote
Recommended Posts