KARiM. Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Nickname pe server:[]KeoN Numarul de zile avut in factiune:50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Sunt un membru al factiunii si sunt activ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:100 zile Alte precizari: - Cerere pt bonus acceptata. Quote
XeoNNatix Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Nickname pe server: LaeN.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt activ si sunt respectuos.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exact.Alte precizari: Multumesc. Quote
KARiM. Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Nickname pe server: LaeN. Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt activ si sunt respectuos. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu exact. Alte precizari: Multumesc. Cerere pt bonus acceptata. Quote
lovo_112 Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Nickname pe server: LoVo_112Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat aceste zile si sunt activ , respectuosCat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil daca am timp liber in viata reala. Alte precizari: Multumesc pe toti membrii ;). Quote
Ciprian Ionut Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Nickname pe server: CiprianD Numarul de zile avut in factiune: 52 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit acest bonus, deoarece am ajuns la rank 5 fara fw si am fost respectuos cu clientii si colegii. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil daca am timp liber in viata reala. Alte precizari: Multumesc anticipat. Quote
KARiM. Posted July 19, 2017 Author Posted July 19, 2017 Nickname pe server: LoVo_112 Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat aceste zile si sunt activ , respectuos Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil daca am timp liber in viata reala. Alte precizari: Multumesc pe toti membrii ;). Cerere pt bonus acceptata. Nickname pe server: CiprianD Numarul de zile avut in factiune: 52 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit acest bonus, deoarece am ajuns la rank 5 fara fw si am fost respectuos cu clientii si colegii. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil daca am timp liber in viata reala. Alte precizari: Multumesc anticipat. Cerere pt bonus acceptata. Quote
rANDREi.reporter Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Nickname pe server: rANDREi[lV]Numarul de zile avut in factiune: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat deoarece am reusit sa ating 50days si rank 3, sunt bun.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand voi lua wipe, vreau sa profit de sansa acordata de KARiM.Alte precizari: Multumesc mult, respect KARiM. Quote
KARiM. Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 Nickname pe server: rANDREi[lV] Numarul de zile avut in factiune: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat deoarece am reusit sa ating 50days si rank 3, sunt bun. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand voi lua wipe, vreau sa profit de sansa acordata de KARiM. Alte precizari: Multumesc mult, respect KARiM. cerere pt bonus acceptata. Quote
Cheptrosu.sR Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Nickname pe server: CheptrosuNumarul de zile avut in factiune: 300De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu merit sa fiu premiat deoarece, am zilele necesare pentru acest ''premiu'' si pentru ca am ajutat aceasta factiune cu ce am putut.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana o sa fac 1000 de zile in aceasta factiune.Alte precizari: Multa bafta KARIM. Quote
KARiM. Posted July 29, 2017 Author Posted July 29, 2017 Nickname pe server: Cheptrosu Numarul de zile avut in factiune: 300 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Eu merit sa fiu premiat deoarece, am zilele necesare pentru acest ''premiu'' si pentru ca am ajutat aceasta factiune cu ce am putut. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana o sa fac 1000 de zile in aceasta factiune. Alte precizari: Multa bafta KARIM. cerere pt bonus acceptata Quote
Krew Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Nickname pe server: Krew.Numarul de zile avut in factiune: 100.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile.Alte precizari: Stiu ca in momentul in care am facut aceasta cerere nu am cele 100 de zile, dar, peste cateva ore le voi face, sper ca nu are nimic acest lucru. Multumesc si numai bine! Quote
Braxon Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Nickname pe server: BraxoNNumarul de zile avut in factiune:56De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile.Alte precizari:Multumesc anticipat. Quote
KARiM. Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Nickname pe server: Krew. Numarul de zile avut in factiune: 100. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile. Alte precizari: Stiu ca in momentul in care am facut aceasta cerere nu am cele 100 de zile, dar, peste cateva ore le voi face, sper ca nu are nimic acest lucru. Multumesc si numai bine! Cerere pt bonus acceptata. Nickname pe server: BraxoN Numarul de zile avut in factiune:56 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile. Alte precizari:Multumesc anticipat. Cerere pt bonus respinsa, maxim pana implinesti 3 zile de la implinirea de 50-100-200+ zile poti pune cerere, tu deja ai 56, nu mai pot sa-ti acord acest bonus. Quote
DraveN. Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Nickname pe server:DraveNNumarul de zile avut in factiune:400De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:ca am stat atat aiciCat mai ai de gand sa stai in factiune?:ies acmAlte precizari:te iubesc karim, te pup iubitule, sper sa ai cel mai mare noroc in viata asta. Quote
KARiM. Posted August 9, 2017 Author Posted August 9, 2017 Nickname pe server:DraveN Numarul de zile avut in factiune:400 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:ca am stat atat aici Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:ies acm Alte precizari:te iubesc karim, te pup iubitule, sper sa ai cel mai mare noroc in viata asta. Cerere pt bonus acceptata, ms ca-mi iei bani. Quote
Marius Pop Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Nickname pe server: F@anta125 Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fi premiat?: : Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: O sa incerc pana la 1000 de zile daca nu intervine ceva. Alte precizari: Multumesc anticipat. Quote
KARiM. Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 (edited) Nickname pe server: F@anta125 Numarul de zile avut in factiune: 100 De ce crezi ca meriti sa fi premiat?: : Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: O sa incerc pana la 1000 de zile daca nu intervine ceva. Alte precizari: Multumesc anticipat. Cerere pentru bonus acceptata. Edited August 24, 2017 by KARiM. Quote
SwanGloW Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Nickname pe server: SwanGloWNumarul de zile avut in factiune:50De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile.Alte precizari:Multumesc anticipat. Quote
KARiM. Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 Nickname pe server: SwanGloW Numarul de zile avut in factiune:50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile. Alte precizari:Multumesc anticipat. Cerere pt bonus acceptata. Quote
MR.Johny Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Nickname pe server: JohnyNumarul de zile avut in factiune: 500 de zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat un numar impresionant de zile si imi dau toata silinta ca aceasta factiune sa fie foarte apreciata pe server.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu pot spune cu exactitate, viitorul le rezolva pe toate, sper sa apuc 600 de zile.Alte precizari: Nimic, un simplu ”multumesc”. Quote
KARiM. Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Nickname pe server: Johny Numarul de zile avut in factiune: 500 de zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am acumulat un numar impresionant de zile si imi dau toata silinta ca aceasta factiune sa fie foarte apreciata pe server. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu pot spune cu exactitate, viitorul le rezolva pe toate, sper sa apuc 600 de zile. Alte precizari: Nimic, un simplu ”multumesc”. Cerere pentru bonus acceptata. Quote
qEasT Posted September 16, 2017 Posted September 16, 2017 Nickname pe server: DeSroYER[.] Numarul de zile avut in factiune: 50 De Zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt foarte activ si am un comportamet decent. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana La wipe Alte precizari: - Quote
KARiM. Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Nickname pe server: DeSroYER[.] Numarul de zile avut in factiune: 50 De Zile. De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt foarte activ si am un comportamet decent. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana La wipe Alte precizari: - Cerere pt bonus acceptata. Quote
rANDREi.reporter Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Nickname pe server: rANDREi.sR Numarul de zile avut in factiune:102 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt un taximetrist foarte bun. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe. Alte precizari: Respect KARiM. Quote
KARiM. Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Nickname pe server: rANDREi.sR Numarul de zile avut in factiune:102 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt un taximetrist foarte bun. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la wipe. Alte precizari: Respect KARiM. Cerere pt bonus acceptata. Quote
Recommended Posts