Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server:MiHNEAT7
Numarul de zile avut in factiune:52 de zile.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt activ si mă dedic 100% factiunii.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Peste 150+ zile.
Alte precizari:Respect Karim:*

Posted

Nickname pe server:MiHNEAT7

Numarul de zile avut in factiune:52 de zile.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece sunt activ si mă dedic 100% factiunii.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Peste 150+ zile.

Alte precizari:Respect Karim:*

Cerere pt bonus acceptata.

Posted

Nickname pe server: DaryL
Numarul de zile avut in factiune: 400
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Presupun ca merit sa fiu premiat deorece este un numar destul de mare de zile pe care am reusit sa il dobandesc in aceasta factiune minuntata.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, nu m-am gandit, probabil pana voi primii wipe.
Alte precizari: Te pup KARiM. 

Posted

Nickname pe server:Clemenza.
Numarul de zile avut in factiune:50.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Cred ca merit sa fiu premiat, deoarece detin numarul de zile necesar premiului, sunt un membru la locul lui si nu am creat prea multe probleme de-a lungul sederii mele in factiune.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu.
Alte precizari:Multumesc anticipat.

Posted

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Presupun ca merit sa fiu premiat deorece este un numar destul de mare de zile pe care am reusit sa il dobandesc in aceasta factiune minuntata.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, nu m-am gandit, probabil pana voi primii wipe.

Alte precizari: Te pup KARiM. 

Nickname pe server:Clemenza.

Numarul de zile avut in factiune:50.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Cred ca merit sa fiu premiat, deoarece detin numarul de zile necesar premiului, sunt un membru la locul lui si nu am creat prea multe probleme de-a lungul sederii mele in factiune.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu.

Posted

ickname pe server: Braxon

Numarul de zile avut in factiune:50

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile.

Posted

Nickname pe server:Rothschild.
Numarul de zile avut in factiune:101
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru ca merit.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana ce iau Lider.
Alte precizari: Da, cand renunti Karim ? 

Posted

Nickname pe server:Rothschild.

Numarul de zile avut in factiune:101

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?:Pentru ca merit.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana ce iau Lider.

Alte precizari: Da, cand renunti Karim ? 

Cerere pt bonus acceptata, da-mi o dovada dc ai dat /eject la colegul tau, poza aici: https://imgur.com/a/5AvCW

Iti ziceam in joc, dar nu te prea vad eu, adica nu te prind eu on cand sunt eu, astept pm cu dovada.

Posted

Nickname pe server: WENiG.

Numarul de zile avut in factiune: 50

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca imi dedic timpul pentru a ajuta factiunea.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper sa ajung pana la 100 de zile.

Alte precizari: Mersi fratele Karim si fratele Cheptrosu pentru increderea si amabilitatea de a lucra cu mine.

Posted

Nickname pe server: WENiG.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca imi dedic timpul pentru a ajuta factiunea.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper sa ajung pana la 100 de zile.

Alte precizari: Mersi fratele Karim si fratele Cheptrosu pentru increderea si amabilitatea de a lucra cu mine.

• 3 weeks later...
Posted

Nickname pe server: Cheptrosu
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca imi permit.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana voi renunta la functia de lider.
Alte precizari: Nimic.

Posted

Nickname pe server: Cheptrosu

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca imi permit.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana voi renunta la functia de lider.

Alte precizari: Nimic.

Cerere pt bonus acceptata, sper sa nu ai parte de bani astia.

• 3 weeks later...
Posted
Nickname pe server: DanteSins

Numarul de zile avut in factiune: 100.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa primesc acest bonus deoarece sunt un membru calm, cu capul pe umeri si respectuos nu numai fata de colegii din factiune, dar si fata de toti playerii de pe server pe care i-am intalnit de-a lungul timpului.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit prea mult la acest aspect, dar sunt foarte sigur ca nu o voi parasi curand.

Alte precizari: Mult succes tuturor.

Posted

Nickname pe server: DanteSins
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa primesc acest bonus deoarece sunt un membru calm, cu capul pe umeri si respectuos nu numai fata de colegii din factiune, dar si fata de toti playerii de pe server pe care i-am intalnit de-a lungul timpului.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit prea mult la acest aspect, dar sunt foarte sigur ca nu o voi parasi curand.
Alte precizari: Mult succes tuturor.

• 4 weeks later...
Posted

Nickname pe server: rANDREi
Numarul de zile avut in factiune: 199, maine fac 200 dar este Craciunul si nu voi intra sa fac cerere.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt al treilea membru din factiune, avand in vedere numarul de zile.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult, foarte mult, pana iese liderul.
Alte precizari: Multumesc si sper sa imi accepti cererea la 199days, te salut. 

Posted

Nickname pe server: Charikov
Numarul de zile avut in factiune: 50.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile.

Alte precizari: Multumesc! 

Posted

Nickname pe server: rANDREi

Numarul de zile avut in factiune: 199, maine fac 200 dar este Craciunul si nu voi intra sa fac cerere.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt al treilea membru din factiune, avand in vedere numarul de zile.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult, foarte mult, pana iese liderul.

Alte precizari: Multumesc si sper sa imi accepti cererea la 199days, te salut. 

Nickname pe server: Charikov

Numarul de zile avut in factiune: 50.

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece, in timpul petrecut in aceasta factiune, consider ca am demonstrat ca merit acest premiu.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit la un numar exact de zile. Sper sa poti rezista cat mai multe zile.

Alte precizari: Multumesc! 

Posted

Nickname pe server: gabitz.1

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa primesc acest bonus deoarece sunt un membru bun si respectuos.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit, dar probabil inca pe atat.

Alte precizari: Mersi bafta.

Posted (edited)

Nickname pe server: gabitz.1

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Consider ca merit sa primesc acest bonus deoarece sunt un membru bun si respectuos.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit, dar probabil inca pe atat.

Alte precizari: Mersi bafta.

Cerere pt bonus respinsa, are un comportament urat https://imgur.com/a/2wAPN

Edited by KARiM.
  • 2 weeks later...
Posted

Nickname pe server: .Adonis
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am atins numarul de 50 de zile, fara a fi macar o data sanctionat si fara a avea macar o reclamatie deschisa.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 100 zile, poate si mai mult.
Alte precizari: O factiune foarte frumosa, tine-o tot asa.

Posted

Nickname pe server: .Adonis

De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am atins numarul de 50 de zile, fara a fi macar o data sanctionat si fara a avea macar o reclamatie deschisa.

Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 100 zile, poate si mai mult.

Alte precizari: O factiune foarte frumosa, tine-o tot asa.

Cerere pt bonus acceptata

Posted

Numarul de zile avut in factiune: 500
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cred ca merit sa fiu premiat deoarece sunt un membru activ si ma descurc bine si cu functia de tester pe care o detin si pot spune ca am si ajung la un numar mare de zile.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am un numar de zile stabilit, probabil pana voi lua wipe.
Alte precizari: Multumesc pentru sansa acordata in factiune si pentru functia de tester. FORTA TAXI LS.

Posted

Nickname pe server: Wapstar
Numarul de zile avut in factiune: 100 days.
De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca am ajutat aceasta factiune cu ce am putut.
Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu, nu ma mai atrage asa de mult samp-ul si deja devine plictisitor.
Alte precizari: nope.