paulica9 Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) Free to use : Edited April 24, 2017 by AIMEdw Quote
Adrian Gheorghiu Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Ai un blur frumos, textul se potriveste cu unele imagini dar nu cu toate, iar borderele majoritatea nu sunt alese foarte bine sa zicem de exemplu: nu prea are legatura acest border si mai ales culoarea acestuia cu stock-ul Iar aici acei fulgi de zapada nu prea au legatura cu aceast stock carae tinde mai mult spre vara insa ideea si culoarea este interesanta. Borderele sa nu le pui negreu, incearca sa mai deschizi putin sa folosesti un gri foarte inchis pentru ca se integreasa mai bine in magine decand un border negru si iti poti lua mai mult fonturi respectiv gradienturi. 1 Quote
armand_arm Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Ai un blur placut ochiului, textul bine pozitionat, dar tin sa te ambitionez si sa-ti zic ca se poate si mai bine. Quote
paulica9 Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 Ai un blur frumos, textul se potriveste cu unele imagini dar nu cu toate, iar borderele majoritatea nu sunt alese foarte bine sa zicem de exemplu: nu prea are legatura acest border si mai ales culoarea acestuia cu stock-ul Iar aici acei fulgi de zapada nu prea au legatura cu aceast stock carae tinde mai mult spre vara insa ideea si culoarea este interesanta. Borderele sa nu le pui negreu, incearca sa mai deschizi putin sa folosesti un gri foarte inchis pentru ca se integreasa mai bine in magine decand un border negru si iti poti lua mai mult fonturi respectiv gradienturi. Ai un blur placut ochiului, textul bine pozitionat, dar tin sa te ambitionez si sa-ti zic ca se poate si mai bine. Sunt dragute, felicitari ! Bravo fratee <3 Multumesc mult pentru sfaturi, am sa tin cont de ele. Quote
Alex Hotepp Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 @Wake Paul hotepp cu alt font :D? în rest sunt geniale Quote
paulica9 Posted April 24, 2017 Author Posted April 24, 2017 @Wake Paul hotepp cu alt font :D? în rest sunt geniale Din pacate nu mai am psd, daca vrei avatar cu alt stock/text imi poti da PM. Quote
paulica9 Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 (edited) Edited April 25, 2017 by Wake Paul Quote
vTuDoR Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 eu zic ca merea mai bine fara drop shadow kw Quote
Recommended Posts