Malvin Peneac Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) Salut, Eu sunt Malvin si azi vreau sa fac public un mod pe care l-am facut pentru voi. Q: Ce face acest mod ? A: Acest "mod" face chat-ul de pe SAMP sa apara live intr-o fereastra pe windows, care are mai multe functii pe care le poti folosi, si anume: SendMSG, SendCMD, Whitelist(marcheaza cuvintele cu o culoare), Save/Load WhisteListed Items. Q: Contine virusi ? A: VirusTotal, are 6 rezultate care sunt Fals-Pozitive deoarece este encriptat. Q: Pot sa iau ban cu acest program ? A: Din cate stiu eu, nu. Cateva informatii utile: - Este bun pentru cei care stau afk dar vor sa fie atenti la chat. - Este folositor pentru admini. - Trebuie sa ai SAMP Addon pentru ca chat-ul sa se updateze, il puteti lua de aici. - Fara acel Main.dll prezent in folder-ul unde este exe-ul programul nu o sa mearga sa trimiteti mesaje sau comenzi in joc. - De asemenea, daca schimbati numele dll-ului nu o sa mearga programul, eventual il puneti pe Hidden. - Trebuie ca chatlog-ul vostru sa fie functionabil, exista unele bug-uri in care chatlog-ul nu se updateaza. - Daca apar buguri va rog sa mi le spuneti, am sa incerc sa le rezolv. - Daca aveti sugestii, le astept in comentarii. - Daca va place va rog sa apasati butonul de like. - Sper sa va placa. Aici aveti si o poza: Download Link: Click Edited April 24, 2017 by Saint Malvin 7
PlaiN Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) gg, ai +1 Edited April 24, 2017 by Saint PlaiN
vTuDoR Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Perfect pentru autoclicker, sa vezi cand iti da adminu' mesaj :)) 4
sebydrxx Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Perfect pentru autoclicker, sa vezi cand iti da adminu' mesaj :))
MosEdi Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 multumesc, acum pot folosii autoclicker linistit!!!!
Recommended Posts