EpiCu Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 Misto Thanks! Te-au descoperit baietii?Încă nu, voiam doar să văd cum ar ieşi ceva gen =). Quote
Adi Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 mai puteai lucra la text.. Eu zic să nu te bagi, habar nu ai. ON: Super tare. Quote
EpiCu Posted April 25, 2017 Author Posted April 25, 2017 mai puteai lucra la text.. Eu zic ca v2 arata super :D Felicitari ! V1 e mai bn Mulțumesc pentru păreri! Sunt destinate tipăririi, nu pot folosi RGB ca tip de culori pentru pixeli, deci am făcut cam tot ce am putut. Quote
iNvidie Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 (edited) Eu zic să nu te bagi, habar nu ai. ON: Super tare. Mai degraba tu esti total pe langa. on-topic: Textul nu e combinat cum trebuie, incepand la contrastul de culori terminand cu diversitatea fonturilor si marimea lor. Incearca sa folosesti mai putine fonturi pe aceeasi lucrarea, iar legat de dimensiunea textului: intr-un poster totul trebuie sa fie vizibil de la departare, ceea ce e ok la tine, dar ''titlu'' trebuie sa fie cel mai vizibil si cel mai mare, la tine ai o gramada de alte elemente care ies mult mai in evidenta. Trebuie sa pastrezi simplitatea nu sa-l impodobest neaparat, de exemplu acel pattern pe background. But it's a try! Edited April 25, 2017 by iNvidie Quote
EpiCu Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Mai degraba tu esti total pe langa. on-topic: Textul nu e combinat cum trebuie, incepand la contrastul de culori terminand cu diversitatea fonturilor si marimea lor. Incearca sa folosesti mai putine fonturi pe aceeasi lucrarea, iar legat de dimensiunea textului: intr-un poster totul trebuie sa fie vizibil de la departare, ceea ce e ok la tine, dar ''titlu'' trebuie sa fie cel mai vizibil si cel mai mare, la tine ai o gramada de alte elemente care ies mult mai in evidenta. Trebuie sa pastrezi simplitatea nu sa-l impodobest neaparat, de exemplu acel pattern pe background. But it's a try! Mulțumesc pentru sfat! Quote
Recommended Posts