TaviXZarraX Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 @@TaviXZarraX, nice, +1! ms merge ms Frumos poate faci si un cadou daca vrei. Saptamana asta nu prea o sa lucrez deoarece este giftbox. Quote
TaviXZarraX Posted April 29, 2017 Author Posted April 29, 2017 ce deck ai folosit prince, elite barbarians, skarmy, valkrye, inferno tower, fireball, bandit si ice wiz Quote
TaviXZarraX Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 NEW:-AVATARE: -semnatura: Am facut doar atatea deoarece este gift si nu pot lucra mult. Quote
TaviXZarraX Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Foarte frumoase ms Frumoase. ms ai grija la borderu negru bn Quote
TheFuture Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Faci o treaba buna, de asta ti-am cerut ajutorul cu semnatura, fa in continuare aceasta treaba, te pricepi. Quote
TaviXZarraX Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Faci o treaba buna, de asta ti-am cerut ajutorul cu semnatura, fa in continuare aceasta treaba, te pricepi. ms Quote
grey - Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 (edited) Lucrezi ok pentru început. Degeaba te mulţumeşti cu "gg" sau "frumoase" de la alţii care n-au habar să lucreze când până şi tu ştii că eşti la nivelul -1. Edited April 30, 2017 by pwZ Quote
TaviXZarraX Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 Lucrezi ok pentru început. Degeaba te mulţumeşti cu "gg" sau "frumoase" de la alţii care n-au habar să lucreze când până şi tu ştii că eşti la nivelul -1. :> Quote
Alexei. Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 mai ai de munca la redimensionare, incearca sa folosesti alt + shift cand faci asta. Mai redu putin din gb si din luminozitate. Incearca anumite efecte gen, color mix, photo filter etc. joaca-te cu ele si vezi ce-ti iese + daca vrei foloseste un mix de gradients. Border daca vrei pui negru pe 1px sau poti sa-ti cauti tu pe forum ca sunt destule resurse. daca vrei sa fie mai ok lucrarea si sa ai si o dimensiune optima, foloseste 150x250, arata mai bine dupa parerea mea. la semnaturi nu sunt foarte multe de remediat, sunt destul de ok. Incearca sa nu mai lasi asa mare skin-ul ca pare distorsionat in unele parti si mai redu opacitatea la acel outer glow. Ti-as recomanda dimensiunile 450x160 / 450x200 / 400x170, personal folosesc 400x170, ramane la alegerea ta Multa bafta cu ps-ul Quote
TaviXZarraX Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 mai ai de munca la redimensionare, incearca sa folosesti alt + shift cand faci asta. Mai redu putin din gb si din luminozitate. Incearca anumite efecte gen, color mix, photo filter etc. joaca-te cu ele si vezi ce-ti iese + daca vrei foloseste un mix de gradients. Border daca vrei pui negru pe 1px sau poti sa-ti cauti tu pe forum ca sunt destule resurse. daca vrei sa fie mai ok lucrarea si sa ai si o dimensiune optima, foloseste 150x250, arata mai bine dupa parerea mea. la semnaturi nu sunt foarte multe de remediat, sunt destul de ok. Incearca sa nu mai lasi asa mare skin-ul ca pare distorsionat in unele parti si mai redu opacitatea la acel outer glow. Ti-as recomanda dimensiunile 450x160 / 450x200 / 400x170, personal folosesc 400x170, ramane la alegerea ta Multa bafta cu ps-ul mersi de sfaturi Quote
TaviXZarraX Posted May 3, 2017 Author Posted May 3, 2017 Ceva nou:-avatare: -semnaturi: Astept pareri / sfaturi. In principal de la @@pwZ, 1 Quote
vTuDoR Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 textu la al doilea avatar mergea mai sus oleak cel secundar Quote
Alex Hotepp Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 praffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff gggggggggggggggg Quote
TaviXZarraX Posted May 4, 2017 Author Posted May 4, 2017 frumos Tavi :wub: mss Gg ms textu la al doilea avatar mergea mai sus oleak cel secundar k praffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff gggggggggggggggg gg Quote
nnxdd Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Frumos lucrat. Imi poti face si mie un avatar cu textul : "NoNameXDD" ? Quote
Recommended Posts