jordaN[] Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Ceva nout: Daca doresti, imi poti face si mie in acest fel: numai sa scrie jord4N? +1! Quote
TaviXZarraX Posted July 23, 2017 Author Posted July 23, 2017 Daca doresti, imi poti face si mie in acest fel: numai sa scrie jord4N? +1! Daca gasesc stock-ul, desigur Quote
Letty97. Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Interesant, o sa am si eu nevoie de tine pentru un avatar Quote
TaviXZarraX Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Care credeti ca arata mai bine? V1: v2: N am mai lucrat de ceva timp si am zis sa testez 2 blur-uri. Quote
SkiNNy27 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Eu aleg v1. Asta e ok. asta are mult blur. Parerea mea. Quote
Gose Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 incearca un v3, o combinatie intre cele 2. pe v1 este prea mult curves sau brightness ce ai bagat tu acolo. pe v2, este prea multe vibrance sau ce ai bagat tu. bafta uritule Quote
REVdesign Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 incearca un v3, o combinatie intre cele 2. pe v1 este prea mult curves sau brightness ce ai bagat tu acolo. pe v2, este prea multe vibrance sau ce ai bagat tu. bafta uritule Nu exista combinatii intre blururile unor imagini ar ajunge la degradeul clarificarii si opacilitate scazuta, Incearca cateva gradient-uri peste imagine, cu opacilitate scazuta desigur, mai scade din luminozitate, in caz ca imaginea este prea blurata "New layer -> Image -> Apply image -> Filter -> Sharpen -> Sharpen" la final, good look Quote
Gose Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 (edited) Nu exista combinatii intre blururile unor imagini ar ajunge la degradeul clarificarii si opacilitate scazuta, Incearca cateva gradient-uri peste imagine, cu opacilitate scazuta desigur, mai scade din luminozitate, in caz ca imaginea este prea blurata "New layer -> Image -> Apply image -> Filter -> Sharpen -> Sharpen" la final, good look bai pruncule tu stii ma ce vorbesti ma, nu iti dau mai mult de 13.. doamne nu are rost sa explic unui fomist, daca nu ai inteles nu am ce sa-ti fac bai ciutane good luck* si stia si el de sharpen, sal Edited September 8, 2017 by skinny27 vrea rimuv 1 Quote
Recommended Posts