Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Salut, fiindca multi ma intreaba daca am cmd sau binder, raspunsul meu fiind cmd, urmand apoi sa le trimit fisierul prin skype sau facebook, m-am gandit mai bine sa il postez aici. Acest cmd e facut in proportie de 99% de fratele meu Kre1nT, caruia i-a pierit cheful de sa:mp iar acum fac bani cu contul lui pe /sleep. PS: Acest cmd nu mai e postat nicaieri si contine: (Puteti afla comenzile si in joc prin comanda /instructor).

- /adl - Pune ad-ul specific oferirii de licente pentru serverul yellow daca esti la CNN
        - /ss - /startlesson

- /gg ID - /givegun ID

- /rg - Trimite textul cu amenda de 25k pentru raspuns gresit la licenta de gun in romana
        - /rgen - Trimite textul cu amenda de 25k pentru raspuns gresit la licenta de gun in engleza

- /glgun ID - /givelicence ID gun
        - /glfly ID - /givelicence ID fly

- /glboat ID - /givelicence ID boat

- /tog - Pentru dezactivarea chat-urilor

- /z - Trimite pe /in un mesaj pentru preluarea unui client.

- /x - Trimite pe /f un mesaj pentru preluarea unui client.

Pentru bind-urile licentei de gun in RO scrieti comenzile: /arma1 ID-ul tau, /arma2 ID-ul tau, apoi /arma3, /arma4 pana la /arma11.

------------------||-------------------------in EN scrieti comenzile: /gun1 ID-ul tau, /gun2 ID-ul tau, apoi /gun3, /gun4 pana la /gun11.

Pentru bind-urile licentei de fly in RO scrieti comenzile: /zbor1 ID-ul tau, apoi /zbor2, zbor3 pana la /zbor7.

------------------||-----------------------in EN scrieti comenzile: /fly1 ID-ul tau, apoi /fly2, fly3 pana la /fly7.

Pentru bind-urile licentei de boat in RO scrieti comenzile: /barca1 ID-ul tau, /barca2, apoi /barca3, /barca4 pana la /barca6.

------------------||------------------------- in EN scrieti comenzile: /boat1 ID-ul tau, /boat2, apoi /boat3, boat/4 pana la /boat6.

Download link: http://www42.zippyshare.com/v/ptmKMYJg/file.html

Edited by King.sWeeK
  • Upvote 2
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp