AlexRazvy Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Android deoarece este mult mai complex decat IoS Quote
Cappuccino. Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Folosesc un Iphone 5 de un an si odata nu am avut lag pe cand pe S3 mai prinde un lag infernal de il izbesc de pereti deci alegerea mea este iOS. Quote
Alberto Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 iOS deoarece poti descarca jocurile populare care se gasesc si pe android si mi se pare mult mai stabil si mai frumos Quote
BlazKo Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 IOS- pentru ca pe IOS apar primele jocuri si sunt mai multe aplicatii pe care nu le gasesti pe Android. Quote
Ralph. Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ios deoarece 1 la mana, nu se blocheaza deloc 2, deschizi o aplicatie si ramane 3 zile asa daca nu umbli la ea de ex. 3, securitate sporita. Quote
BogdanEvolution Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Android - Mai multe chestii decât pe iOS . Quote
TnaseMihai Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Prefer Android, iOS te mănăcă de bani  e mai usor de folosit un telefon cu Android  pe Iphone nu poti transfera fisiere dupa un telefon la altu este foarte deranjat si prefer Android. Quote
Trebor. Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Parerea mea, ios e cel mai bun. Pana acum preferam Android, este adevarat ca este pentru orice buzunar dar majoritatea telefoanelor tin maxim 1-2 ani (cazul meu) sau chiar 2-3 luni. Spre exemplu, iphone 4 a fost lansat in 2010 in iunie, si totusi este un telefon foarte bun, face poze clare si nu se blocheaza (ceea ce se intampla des la un android normal). Chiar daca are un ecran destul de micut de 3.5" se vede foarte clar. Pe Android sunt multe functii (majoritatea sunt facute doar pentru reclama), acum fiecare cu parerile lui. 1 Quote
simply Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Android <3 altfel de jocuri decat pe iOS Quote
ProLifer Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Cu iOS esti sigur ca nu ti se blocheaza telefonul sau ca iti da nu stiu ce erori. Tot ce e facut de Apple e foarte stabil si nu lasa in magazin tot felul de prostii. Dar aleg Android pentru o gama mai variata de aplicatii, in acelasi timp nu cere bani la orice fleac si permite aplicatii #####-uite cat si root, deci este mai open source, asa ca-l poti gestiona cum vrei. Quote
Shawir Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 iOS , mult mai bine optimizat din toate punctele de vedere , ofera utilizatorilor o experienta mai placuta in timp ce este utilizat. Quote
Azaow Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 IOS are mai multe aplicatii, nu poti avea virusi pe ios si se misca foarte bine fata de unul cu android care dupa un timp apar erori, lag-uri, bug-uri si altele, my vote:IOS Quote
Recommended Posts