balasa Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Am si IOS si Android, dar totusi merg pe android. Quote
flapp Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Imi place sincer mai mult Androidul, sunt argumente sute pe care nu le pot înşira dar la fel pot spune şi cei care folosesc şi îndrăges iOS. Fiecare cu preferințele lui, printre argumente se pot strecura şi : designul şi complexitatea până la multele jocuri şi update-urile dese, acum, fiecare cu preferințele lui. Quote
MrCoD_GMan Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Android. Interfata flexibila, este bazat pe Linux. Poti adauga un card SD. Quote
.Zeus Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Android de curănd mi-am achizitionat un telefon Samsung Galaxy A3 si sunt foarte multumit, chiar nu ma asteptam la performante atăt de bune. Quote
xPro. Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 iOSSistem de operare unic. Nu exista virusi compatibili. Nu produce lag la update-uri. Usor pe developeri. Desing Fara fragmentare. Aici adaug faptul ca nu toate device-urile accepta ultima versiune de android. in 2014 doar 1,5% din telefoane aveau update la ultima versiune de andoird. La apple, update-urile apar deodata la toti, iar daca telefonul tau s-a invechit nu iti mai apar. Deobicei duc cam 3/4 generatii de iOS. Quote
skyzifun Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Am iOS dar votez Android, pe iOS toate jocurile care sunt free pe Android costa bani. Quote
RoosteR Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Androidul mi se pare mai prietenos si mai flexibil decat iOS-ul Quote
xXdaniel20Xx Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Android- poti face mai multe chestii decat pe Ios Quote
Bestd Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 (edited) Android. Edited August 6, 2015 by Bestd Quote
LowKill Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Android-ul este destul de bun si cautat, dar in schimb nu poate sa ajunca la performantele care le-a ajuns IOS, in android se poate injecta virusi usor, poti sa schimbi versiunea de android la un mai buna desi nu a aparut pe device, desigur prin anumite metode, cu ios nu iti prea permite sa iti faci asa ceva + ca daca o faci nu vei mai putea sa iti dai update cand apare pe device si pe langa asta, android-ul nu e prea securizat pe langa ca iti pot intra usor virusi in system, in schimb ios e ferit de multe probleme in sens ca: nu pot intra virusi din cauza systemului de securitate si daca intra inseamna ca e un virus prea puternic, dar ma indoiesc, pe langa asta inca un avantaj important care il ai cu IOS, iar cu android-ul nu, daca iti fura cineva telefonul sau l-ai pierdut, pe android iti poate intra in toate documentele tale de poze, pe care poate tu le tine-ai pentru tine, pana la documente personale, dar prin ios nu e posibil asa ceva din cauza systemului de securitate iti poti bloca telefonul, iar cine ti la furat sau la gasit il are degeaba, e blocat total cea ce zic ca e foarte folositor in cazuri de astea si din cauza a toate astea tin sa spun ca IOS e mai bun. Quote
Recommended Posts