Riexo.. Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Sincer iOS-ul este mai bun, dar fiindca Android-ul are mai multe aplicatii gratuite, aleg Android-ul. Quote
wNL Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Android-ul este destul de bun si cautat, dar in schimb nu poate sa ajunca la performantele care le-a ajuns IOS, in android se poate injecta virusi usor, poti sa schimbi versiunea de android la un mai buna desi nu a aparut pe device, desigur prin anumite metode, cu ios nu iti prea permite sa iti faci asa ceva + ca daca o faci nu vei mai putea sa iti dai update cand apare pe device si pe langa asta, android-ul nu e prea securizat pe langa ca iti pot intra usor virusi in system, in schimb ios e ferit de multe probleme in sens ca: nu pot intra virusi din cauza systemului de securitate si daca intra inseamna ca e un virus prea puternic, dar ma indoiesc, pe langa asta inca un avantaj important care il ai cu IOS, iar cu android-ul nu, daca iti fura cineva telefonul sau l-ai pierdut, pe android iti poate intra in toate documentele tale de poze, pe care poate tu le tine-ai pentru tine, pana la documente personale, dar prin ios nu e posibil asa ceva din cauza systemului de securitate iti poti bloca telefonul, iar cine ti la furat sau la gasit il are degeaba, e blocat total cea ce zic ca e foarte folositor in cazuri de astea si din cauza a toate astea tin sa spun ca IOS e mai bun. idem. Quote
Skiper GREEN Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Android - jocurile mi se par mai frumoase si un telefon cu Android este mai accesibil ca unul cu iOS Quote
Litt Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Android-mai multe posibilitati,mai multe buguri IOS-fara buguri majore Quote
Drunker Heavyweight Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Android , am pe telefon 4.4.2 kit kat si merge super bine . Quote
.GleGs. Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 IOS mi se pare mult mai organizat fata de Android si mult mai complex Quote
ciureaalex Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Nu le pot pe ambele :(. iOS: Light, fast, pana cand ramane fara support, GG Apple! Android: Cam instabil fiind deschis tuturor dispozitivelor, vrei android rapid? NEXUS e alegerea perfecta, android pur. Folosesc iOS pe post de web-server si se misca relativ ok. Folsesc Android pe post de telefon principal, isi face treaba, nu ca iphone-ul ce acum e web server ce NU mai accepta cartele. Acestea fiind spuse, prefer android deoarece nu iti impune o limita la ORICE. Detin un telefon uitat de samsung si totusi se misca ok, chiar daca are doar 1 GB RAM iar android 5.X.Y ruleaza mai bine pe 2 GB RAM. Quote
Ewann Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Android 5.0 Lollipop are o rată mai scăzută cu 0.2% de crash pentru aplicații decât iOS 8. În cifre exacte, doar 2% dintre softurile ce rulează în Android Lollipop cedează, față de 2.2% în cazul iOS. Designul de la iOS este mai interesant, se foloseste mult de opacitate, ceea ce imi place mult. Android 5.0 are sistemul acela interesant la clockUpBar. Culoarea de la bara ceasului este mai inchisa cu doua sau trei nuante decat culoarea aplicatiei, ceea ce mi se pare destul de ok. Am iOS pe iPad si Android 4 pe telefon (Samsung S4 Mini), pe samsung iau de multe ori crash, chiar si in aplicatiile default. iOS merge destul de bine, dar nu imi place ca la Game Center ma obliga sa pun parola mereu. Aleg iOS. Quote
Dani Silaghi Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 iOS, nu se compara cu Android. Quote
Enzo_TM Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Doar atat: Android- o gamă larga de variante si jocuri foarte frumoase. iOS vrea sa-ti intre pe gat cu forta. Quote
Recommended Posts